Deniz Türüç, Trabzonspor'a gidecek mi?

10.03.2017 - 20:31 | Son Güncellenme: 10.03.2017 - 20:31

AJANSSPOR - Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç'a gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

 "Beşiktaş'ı tebrik ediyorum"

Pazar günü rakibimiz olan Beşiktaş'ı dünkü müsabakadan dolayı tebrik ediyorum. İnşallah sonu iyi biter. Beşiktaş moralli, biz de moralliyiz. Takım şu anda İstanbul yolunda. Pazar günü zevkli ve keyifli bir maç olması için mücadele edeceğiz.

Puan almak istiyoruz

Her takımın oyun felsefesi var. Genel motivasyonumuz aynı felsefeyle oynamak ve kazanmak. Puan ya da puanlar almak için gidiyoruz. Puan alabilecek gücümüz olduğunu biliyoruz. Daha önce de bunu gösterdik. Umarım yarın kazanan biz oluruz.

"Pazar günü yetiştiği camiaya..."

Sergen hoca ile görüştük. Bir kere Sergen, Türkiye'de 4 büyük kulüpte oynamasına rağmen Beşiktaşlı Sergen olarak nam saldı. Kendisi efsane bir futbolcu. Teknik direktörlükte de taraflı-tarafsız zeki, çalışkan, taktiksel çalışıyor. Elindeki malzemenin düzgün olması yanı sıra başarı düşüncesi var. Sergen büyük maçlar oynayan ve hiçbir şeyden korkmayan bir yapısı var. Zannediyorum, pazar günü yetiştiği camiaya gidecek ve inşallah gidecek 3 puanı alacak diye düşünüyoruz.

Deniz Türüç, Trabzonspor'a gidecek mi?

Muharrem Usta ile aramız iyi konuşuyoruz. Kardeş kulüp olduktan sonra aramız gayet iyi. Deniz Türüç haberlerine, güler geçerim. Yorumlanacak bir şey yok. Yorumları duyar duymaz Muharrem Usta beni aradı, 'İstersen yazılı, istersen de sözlü açıklama yapalım' diye söyledi. Ben de 'Hiçbir şey yapmaya gerek yok' yanıtını verdim. 'Gözümle görsem, gözlerimi silerim' dedim. Şu an 'Messi'yi size vermek istiyoruz' deseler şu anda ilgilenmem. Kapıcıyı isteseler onu da vermem. İlgilendiğimiz tek konu bu ligde kalmak. Demek ki takımımız bir şeyler yapabilmiş ve teklifler gelme ihtimali var. Bu sadece bizi mutlu eder.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler