Haralar Koşusu'nda Deniz Efe Zafere Pist Rekoru Kırarak Uzandı

18.10.2022 - 18:07 | Son Güncellenme: 18.10.2022 - 18:08

2022 yılı Haralar Koşusu'nu, Arif Çelik'in sahibi olduğu Deniz Efe (Altaha - Ahubere / Caş) jokeyi Ahmet Çelik idaresinde 1.31.22'lik rekor dereceyle starttan çıktığı gibi kazandı

Haralar Koşusu'nda Deniz Efe Zafere Pist Rekoru Kırarak Uzandı

AJANSSPOR-HABER

2022 yılı Haralar Koşusu'nu, Arif Çelik'in sahibi olduğu Deniz Efe (Altaha - Ahubere / Caş) jokeyi Ahmet Çelik idaresinde 1.31.22'lik rekor dereceyle starttan çıktığı gibi kazanmayı başardı. İşte detaylar.

Üst üste ikinci G1 zaferi

Anadolu Tarım İşletmeleri yetiştirmesi safkan kazanarak ayrıldığı, son startı olan G1 Hatay Koşusu'nun ardından bu önemli mücadeleden de galibiyet elde ederek üst üste ikinci G1 zaferini hanesine yazdırmayı başardı. Fırat Turan'ın antrene ettiği kır erkek tayın bu galibiyeti aynı zamanda kariyerinin altıncı birinciliği oldu.

3 yaşlı safkan Arap taylarının sezon içerisindeki en önemli sınavlarından bir tanesi olan mücadelede jokeyi Halis Karataş ile boy gösteren Sarafim (Gelibolu - Özgür Bike / Rikardo) ikincilik elde ederken, Katıoğlu (Sarraf - Kıristina / Sağanak) Akın Sözen idaresinde üçüncü oldu. Jokeyi Ayhan Kurşun idaresinde yarışa katılan Berkenin Kızı (Kaizbert - İpekela / Haberbatur) dördüncü sırada yer alırken, Demirberke (Turbo - Badekızım / Demirkazık) Vedat Abiş ile mücadeleyi beşinci tamamladı. Koşuda farklar 2 Boy - Boyun - 5 Boy - 5 Boy şeklinde oluştu.

Senin için hazırladığımız haberler