Denis Draguş: "Büyük bir takımdayız"

01.08.2024 - 22:48 | Son Güncellenme: 01.08.2024 - 22:53

Trabzonspor, Ruzomberok'u 1-0 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde üst tura yükseldi. Maç sonu Trabzonspor'da Draguş ile Lundstram değerlendirmelerde bulundu.

Denis Draguş: "Büyük bir takımdayız"

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda deplasmanda 2-0 kazandığı maçın rövanşında Slovakya’nın Ruzomberok takımını konuk etti. Fırtına, Avrupa'da galibiyet hesaplarıyla bu maça başladı. Müsabakanın ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı. Bordo-Mavili temsilcimiz, Dragus'un golüyle 1-0 öne geçti ve maç bu skorla tamamlandı.

Maç sonu Trabzonspor formasıyla ilk golünü atan Draguş ile yeni transferlerden Lundstram açıklamalarda bulundu.

Draguş: "Daha iyiye giderek çok daha iyiye gideceğiz"

Trabzonspor'un Rumen forveti Draguş, "Takıma golle katkıda bulunabilmek beni mutlu etti. Önümüzde çok uzun bir maraton var. Maç maç değerlendirmeliyiz. Daha iyiye giderek çok daha iyiye gideceğiz. Çok iyi bir takım ve harika taraftarlarımız var. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var, yeni bir grubuz. Birbirimizi daha iyi tanıyarak çok daha iyi oyun ortaya koyacağız. Büyük bir takımdayız. Rekabet çok normal bir durum. Herkes en iyi mücadelesini veriyor. Bu tür durumlarda en karlı çıkan takımdır" dedi.

Lundstram: "İlk lig maçı için sabırsızlanıyorum"

Trabzonspor'un İngiliz orta sahası Lundstram ise şu ifadeleri kullandı:

"Çok mutluyuz. Hem performanstan ötürü hem arkadaşların saha içi tutumu çok mutlu ediyor. Takıma daha da alışıyorum ve takıma daha fazla yerleştiğimi düşünüyorum. Taraftarlar çok iyi. Çok iyi atmosfer vardı. Bütün şehrin arkamızda olduğu ilk lig maçını oynayabilmek adına çok heyecanlandım. İlk lig maçı için sabırsızlanıyorum. Her pozisyon için önemli oyuncular vardır büyük kulüpte. Bizim takımımızda da herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Ben performansımdan memnunum"

Senin için hazırladığımız haberler