Sergio Ramos İspanya Milli Takımını Bıraktığını Açıkladı

23.02.2023 - 20:26 | Son Güncellenme: 23.02.2023 - 20:55

Paris Saint Germain'in 36 yaşındaki İspanyol stoperi Sergio Ramos milli takımı bıraktığını açıkladı. Ramos, İspanya Milli Takımı ile Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası'nda şampiyonluk yaşamıştı.

Sergio Ramos İspanya Milli Takımını Bıraktığını Açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Paris Saint Germain'in 36 yaşındaki stoperi Sergio Ramos, İspanya Milli Takımını bıraktığını açıkladı. Ramos aynı zamanda bu kararı bırakmasındaki sebepten de bahsetti.

"Ayrılık vakti geldi"

Sergio Ramos sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda "Zamanı geldi... İspanya Milli Takımı'na veda ediyorum. Bu sabah milli takım yöneticisi Luis de la Fuente'den bir telefon aldım ve bana kariyerimin kalan kısmında ne yaparsam yapayım, gelecek planlarımda yer almadığımı söyledi." ifadelerini kullandı.

"Ağzımda güzel bir tatla sonlanacağını sanıyordum"

Aldığı telefon sonrası yaşadığı hayal kırıklığını anlatan Ramos "Elde ettiğimiz tüm başarılardan sonra bu maceranın damağımda güzel bir tatla son bulacağını sanıyordun ama yolun sonu üzücü oldu." dedi.

İlgini Çekebilir
Ramos'tan Ronaldo'yu şoke eden sözler! Messi...
Habere Git

"Messi ve Pepe'yi hayranlıkla izliyorum"

Messi ve Pepe'nin ilerleyen yaşlarına rağmen milli takımda aldıkları rol hakkında İspanyol stoper "Messi'ye, Pepe'ye hayranlıkla bakıyorum... Futbolun özü, geleneği, değerleri, adaleti onlarla beraber. Maalesef benim açımdan öyle olmayacak çünkü futbol her zaman adil olamıyor ve futbol sadece futbol ibaret değildir." yorumunda bulundu.

Dünya futbolunu domine ettiler

Sergio Ramos'un da parçası olduğu efsane İspanya jenerasyonu bir dönem dünya futbolunda hüküm sürdü. Eski Beşiktaş Teknik Direktörü Vincente del Bosque'nin çalıştırdığı İspanya Milli Takımı art arda Euro 2008, 2010 Dünya Kupası ve Euro 2012'de şampiyonluk yaşadı.

Başarılarla dolu kariyerini Fransa'ya taşıdı

2005-2021 arası Real Madrid'in değişmez parçalarından olan Sergio Ramos, İspanyol devi ile kazanılmadık başarı bırakmadı. Burada kaptanlık görevini üstlenen 36 yaaşındaki oyuncu; 4 UEFA Şampiyonlar Ligi ve 5 La Liga şampiyonluğu yaşadıktan sonra 2021 yazında takımdan ayrılarak Fransız ekibi Paris Saint Germain ile sözleşme imzaladı.

İlgini Çekebilir
İspanya'nın yeni hocasından Sergio Ramos'a müjde
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler