Mehmet Demirkol'dan Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel'e eleştiri

11.09.2024 - 00:42 | Son Güncellenme: 11.09.2024 - 01:04

Usta yorumcu Mehmet Demirkol, Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel'in takımdan yollamak istedikleri Daniel Amartey için yaptığı açıklamaları eleştirdi.

Mehmet Demirkol'dan Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel'e eleştiri

AJANSSPOR-HABER

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Socrates YouTube kanalındaki “Karşı Karşıya” programında Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel’in Daniel Amartey hakkında yaptığı açıklamaları eleştirdi.

"Çok iyi transferlerin şehvetine kapılmak bu"

Yücel’in yaptığı açıklamayı doğru bulmadığını belirten Demirkol "Bu açıklamalar doğru değil. Tabii çok iyi transferler yapmış olmanın ruh hali, mutluluğu ile sözün şehvetine kapılmak bu. Kendi sporcun hakkında böyle konuşmaman lazım." dedi.

“Futbolcular böyle açıklamaları sevmez”

Asbaşkan Hüseyin Yücel’in yaptığı açıklamaların takım içinde hoş karşılanmayacağını vurgulayan Demirkol "Futbolcular takım içinde bir arkadaşları hakkında bir yöneticinin bu tarz açıklamarda bulunmasından rahatısız olurlar. Yarın öbür gün bizim de hakkımızda böyle konuşulur mu diye düşünürler. İkincisi bu adam senin hala kontratlı oyuncun, burada bir değer var. Senin bundan para kazanman lazım. İnsan kendi malını kötüler mi?" dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Semih antrenmana çıkmadı!
Habere Git

Bu olayı kulüp içinde halletmen gerekiyor"

Bu sorunu medyaya yansıtmadan grubun içinde çözmenin doğru olduğunu belirten gazeteci "Bu gazeteye anlatılacak bir şey değil, içeride halletmen lazım. Tabi Kerem’den gelen parayı, 5.8 milyon Euro Oliveira’nın cebine koymak gibi halletmek değil de. Bunu söylemenin ne faydası var. Taraftarı sakinleştirme, ‘Amartey arka kapıdan kaçıyormuş’ deniyor." dedi.

"Satın alacak takım için de sıkıntı"

Açıklamanın Amartey ile ilgilenen kulüpleri de transferden soğutacağını belirten yorumcu “Satın almak isteyen kulüp için de sıkıntı. Mesela Olympiakos ilgileniyor, adamlar ‘Bu adam arka kapıdan kaçıyormuş, bunu nasıl alalım?’ diyecek.” dedi.

Hüseyin Yücel: “Tesislerin arka kapısından kaçtı”

Sözcü’ye konuşan Hüseyin Yücel takımdan ayrılmak isteyen Ganalı stoper için “Amartey çok tuhaf. Arabistan kulübüyle anlaştık ama uçağa binmedi. Eyüpspor'la da anlaştık, tesislerin arka kapısından kaçtı. Almanya veya İngiltere'ye gitmek istiyormuş; transfer dönemi kapandı deyince de 'Nasıl kapanır?' diye şaşırdı.” İfadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş imzayı attı! Beşiktaş yorumu...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler