Mehmet Demirkol: "Dünkü futboluyla Arsenal, Real Madrid, hepsi onu ister"

19.06.2024 - 16:12 | Son Güncellenme: 19.06.2024 - 16:20

Mehmet Demirkol, EURO 2024'te Türkiye'nin 3-1 kazandığı Gürcistan maçından sonra A Milli Takım'ın ve Ferdi Kadıoğlu'nun performansını değerlendirdi.

Mehmet Demirkol: "Dünkü futboluyla Arsenal, Real Madrid, hepsi onu ister"

AJANSSPOR HABER

2024 Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2024) Türkiye'nin Gürcistan'ı 3-1 yenerek turnuvaya galibiyetle başlamasının ardından Mehmet Demirkol, Socrates Dergi'de yorumlarda bulundu.

"Dünyada Ferdi’yi almayacak takım yok!"

Galibiyetle başlayan A Milli Takım'ı değerlendiren Demirkol, Ferdi Kadıoğlu hakkında iddialı konuştu. Ferdi Kadıoğlu’nun dün koymuş olduğu performans üzerine Demirkol, "Çok net söylüyorum, dünyada Ferdi’yi almayacak takım yok. Dünkü futboluyla Arsenal’i, Real Madrid’i hepsi ister. Ama standardı öyle bir noktaya koydu ki biz artık bundan sonra Ferdi kötü oynadı mı diye bahsedeceğiz haber değeri taşısın diye" dedi.

"Fenerbahçe’ye hakkını vermemiz lazım"

Ferdi Kadıoğlu’nun geliştirdiği fizik ve yeteneğe ekstra olarak Fenerbahçe’ye bağlayan Demirkol, "Fenerbahçe’ye de hakkını vermemiz lazım 10 numara oynayan cılız delikanlıyı ters ayakla oynadığı bekte dünyanın en iyileri arasına girmiş bir oyuncu olarak çıkardı" dedi.

"Becerebilir mi diye sorgulanıyordu"

Ferdi Kadıoğlu’nun Fenerbahçe’de zamanında birçok mevkide denenmesi ve eleştiriler alması üzerine Mehmet Demirkol, "Ferdi önde oynasın diye bir ısrar söz konusuydu. Fenerbahçe kamuoyuna kabul ettirmek de zor oldu. Bırakın bir bakalım bekte olacak mı diye söyleniyorduk. Bakın oldu işte’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler