Demirspor 8 kişi kaldı Paşa evinde 3 puanı aldı

24.09.2023 - 21:58 | Son Güncellenme: 24.09.2023 - 23:11

Süper Lig'de Kasımpaşa evinde konuk ettiği Adana Demirspor'u 2-1 mağlup etti. Akdeniz ekibi karşılaşmada 3 kırmızı kart gördü.

Demirspor 8 kişi kaldı Paşa evinde 3 puanı aldı

AJANSSPOR-HABER

Tredyol Süper Lig'in 6. haftasında Kasımpaşa evinde Adana Demirspor'u konuk etti. İstanbul ekibi karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak 4 maç sonra galibiyet aldı.

Demir üç kez eksildi

Adana Demirspor karşılaşmanın 19. dakikasında kaleci Ertaç Özbir'in direkt gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Akdeniz ekibinin orta saha oyuncusu Benjamin Stambouli 40 ve 45+8. dakikalarda gördüğü sarı kartlarla takımını bir kişi daha eksiltti. Karşılaşmanın son bölümünde Kevin Rodrigues 90+7. dakikada gördüğü kırmızı kartla Demirspor'un sahadaki oyuncu sayısını 8'e düşürdü.

Aytaç Kara duble yaptı

Kaımpaşa'ya galibiyeti getiren golleri 25 ve 51. dakaikada (p) Aytaç Kara kaydetti. Adana Demirspor'un golünü ise 80.dakikada Yusuf Erdoğan (p) kaydetti.

İlgini Çekebilir
Demirspor'da Ertaç kızardı kale Beşiktaş maçında o isme emanet...
Habere Git

Paşa'nın galibiyet hasreti bitti

Ligin ilk haftasında MKE Ankaragücü'nü 3-2 mağlup eden Kasımpaşa, sonraki 4 haftada 3 beraberlik bir bir mağlubiyet aldı. Bu maçla beraber İstanbul ekibinin 4 maçlık galibiyet hasreti de son buldu.

Demir ilk kez kaybetti

Adana Demirspor ise 2 galibiyet, 2 beraberlik ile sürdürdüğü ligde bu sezon ilk kez yenilgi yüzü gördü.

Senin için hazırladığımız haberler