(Yazılı Özet) Adana Demirspor-Kasımpaşa Maç Sonucu: 5-0

15.04.2023 - 17:58 | Son Güncellenme: 15.04.2023 - 18:24

Süper Lig'de Adana Demirspor evinde ağırladığı Kasımpaşa'yı 5-0 gibi net bir skorla mağlup ederek 4.'lük yarışında önemli bir galibiyet aldı.

(Yazılı Özet) Adana Demirspor-Kasımpaşa Maç Sonucu: 5-0

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Adana Demirspor, Kasımpaşa'yı Yeni Adana Stadyumu'nda ağırladı. Ev sahibi ekip ilk yarısını 3-0 öne kapattığı karşılaşmadan 5-0'lık net bir galibiyet ile ayrıldı.

Akintola 3 dakikada hesabı kapattı

Adana Demirspor'un kanat oyuncusu David Akintola karşılaşmanın 18 ve 21. dakikalarında attığı gollerle skoru 2-0'a getirdi ve takımını rahatlattı. Takıma galibiyeti getiren diğer goller Yusuf Sarı, Cheriff N'Diaye ve Younes Belhanda'dan (p) geldi.

İlk 4 yarışında Başakşehir'den iyi haber geldi

Adana Demrispor'un ilk 4 yarışındaki en büyük rakibi olan Medipol Başakşehir'in İstanbulspor'a 1-0 mağlu olmasının ardından Akdeniz ekibi 4. sırada puan farkını 2 maç falzası ile 6'ya yükseltti.

İlgini Çekebilir
Murat Sancak'tan Trabzonspor-Montella iddialarına sert yanıt!
Habere Git

Kasımspaşa'nın sevinci kısa sürdü

Geçtiğimiz hafta Kema Özdeş yönetimindeki ilk maçında Trabzonspor'u 2-0 geçmeyi başaran Kasımpaşa, Adana Demirspor'a karşı ağır bir mağlubiyet alarak ayağını gazdan çekti.

Kasımpaşa güvenli bölgede ama...

Kasımpaşa bugün kaybederek 32 puan ile 12. sırada kaldı. İstanbul ekibi ile düşme hattı arasında 8 puan bulunsa da 17. İstanbulspor'un 2 maç ekisği bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler