Davinson Sanchez'den 5-0'lık Rizespor maçı yorumu

14.09.2024 - 22:27 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 22:32

Galatasaray'ın Kolombiyalı savunmacısı Davinson Sanchez, 5-0 mağlup ettikleri Çaykur Rizespor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Davinson Sanchez'den 5-0'lık Rizespor maçı yorumu

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Rams Park'ta oynanan maçı Galatasaray 5-0'lık skorla kazandı. Sarı-kırmızılı ekibin gollerini 3. dakikada Davinson Sanchez, 25'te Abdülkerim Bardakcı, 49'da Sara, 61'de Mertens ve 80'de Barış Alper Yılmaz kaydetti.

Maç sonu Galatasaray'ın Kolombiyalı savunmacısı Davinson Sanchez değerlendirmelerde bulundu.

"Bizim amacımız şampiyon olmak"

Sanchez, "Bu akşam iyi oynadık. Puan vermedik. Bu kadar gol attık ve bunun yanında gol yemememiz de önemli. Burada bütün oyuncular bu kulüp için mücadele ediyor. Bizim amacımız şampiyon olmak. Bütün oyuncular, hoca için değerli. Bizim için önemli olan bütün oyuncular. Sürecin sonunda şampiyon olmak önemli." dedi.

Bu sezonki ilk gol sevinici yaşadı

Galatasaray'ın Kolombiyalı savunma oyuncusu Davinson Sanchez, Çaykur Rizespor maçıyla bu sezonki ilk gol sevincini yaşadı. Maçın 3. dakikasında Gabriel Sara'nın ortasında kale önünde iyi yükselen Davinson kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağları ağlara gönderdi ve skor 1-0 oldu.

28 yaşındaki futbolcu böylece sarı-kırmızılılarla bu sezon ilk gol sevincini yaşadı.

Maçta 11'de görev alan Kolombiyalı savunma oyuncusu 67. dakikada oyundan çıktı ve Victor Nelsson oyuna dahil oldu.

Senin için hazırladığımız haberler