David de Gea, futbola geri dönüyor! Yeni adresi...

29.07.2024 - 22:54 | Son Güncellenme: 29.07.2024 - 22:59

Premier Lig devi Manchester United'dan ayrılmasının ardından yeni bir takımla anlaşma sağlamayan David de Gea, futbola 1 yıl sonra geri dönmeye hazırlanıyor.

David de Gea, futbola geri dönüyor! Yeni adresi...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Son olarak 2022-23 sezonunda Manchester United'ın formasını terleten ve 1 sezondur herhangi bir takımda forma giymeyen İspanyol file bekçisi David de Gea, İtalya ekibine transfer olmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'nin de gündemine geldi

David de Gea, geçtiğimiz yıl serbest oyuncu konumunda yer almasının ardından ülkemizden Fenerbahçe de dahil olmak üzere birçok takımla anıldı. Özellikle Arap Yarımadası'ndan teklifler alan De Gea, hiçbir takımla anlaşma sağlayamadı.

Yeni adresi

Bir yıllık suskunluğunun ardından sosyal medya hesabından kum saati emojisi paylaşan David de Gea'nın yeni adresi belli oluyor.

İtalya ekibiyle anlaşma sağladı

İtalyan basınından Calciomercato'nun haberine göre; Serie A ekiplerinden Genoa, David de Gea'yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Çıkan haberde tecrübeli kalecinin teklifi kabul ettiği ve anlaşmanın sağlandığı belirtildi.

Çıkan haberde transferin önümüzdeki hafta başında resmiyete kavuşmasının beklendiği ifade edildi.

Son sezonki performansı

33 yaşındaki kaleci, son olarak 2022-23 sezonunda Manchester United formasıyla 58 maçta görev aldı. De Gea bu karşılaşmalarda kalesinde 61 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler