Darıca Gençlerbirliği, Emre Denizli ile yollarını ayırdı

16.10.2023 - 19:34 | Son Güncellenme: 16.10.2023 - 19:36

TFF 3.Lig takımlarından Darıca Gençlerbirliği'nde 36 yaşındaki teknik direktör Emre Denizli ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı açıklandı. İşte detaylar...

Darıca Gençlerbirliği, Emre Denizli ile yollarını ayırdı

AJANSSPOR HABER

TFF 3.Lig ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği'nde teknik direktör Emre Denizli ile yollar ayrıldı. Resmi siteden yapılan açıklamaya göre, 36 yaşındaki çalıştırıcı ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı duyuruldu. Darıca Gençlerbirliği bu sezon 7 resmi maçta sadece 1 kez galibiyet, 3 mağlubiyet ve 3 beraberlik alarak sezona kötü bir başlangıç yapmıştı.

Türkiye Kupası'nda ilk turda veda edildi

Türkiye Kupası 1. Tur karşılaşmasında Sapanca Gençlik ile eşleşen Darıca Gençlerbirliği, penaltı atışları sonucu turnuvaya ilk turda veda etti. Geçen sezon TFF 3.Lig'i küme düşme hattının 3 puan önünde bitiren Darıca Gençlerbirliği, bu sezon 6 maçta 5 puan toplayabildi. Son üç maçını kazanamayan ve son iki maçında mağlup olan takımda teknik direktör Emre Denizli ile yollar ayrıldı.

6 maçın 4'ünde gol atamadılar

Darıca Gençlerbirliği, ligde oynadıkları 6 maçın 4'ünde ağları havalandıramadı. TFF 3.Lig ekibi 6 maçta 2 kez gol sevinci yaşarken, 4 kez topu kalelerinde gördü. Darıca Gençlerbirliği'nin ligdeki iki golüde 34 yaşındaki tecrübeli santrfor Fatih Şerifoğlu'ndan geldi. 

Emre Denizli'den kötü istatistik

36 yaşındaki genç çalıştırıcı, profesyonel düzeydeki ilk teknik direktörlük kariyerinde takımıyla 7 maça çıktı. 7 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Emre Denizli, 0,71'lik düşük bir maç başına puan ortalaması yakaladı. 

Senin için hazırladığımız haberler