Danimarka'da kahraman oldu, Milan harekete geçti!

15.06.2021 - 09:47 | Son Güncellenme: 15.06.2021 - 09:49

Milan, EURO 2020'de Danimarka-Finlandiya maçında Eriksen'e ilk müdahaleyi yapan eski Fenerbahçeli Simon Kjaer için harekete geçti. İşte detaylar...

Danimarka'da kahraman oldu, Milan harekete geçti!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan EURO 2020 maçında Christian Eriksen rahatsızlanmıştı. Şu anda bilinci açık olan Eriksen'in yaşadığı talihsiz olayla ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ederken, Milan'dan flaş bir karar geldi. Detaylar haberde...

Milan, Kjaer'i kaptanlıkla onurlandıracak

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Milan, Danimarka-Finlandiya maçında fenalaşan Christian Eriksen'e ilk müdahaleyi yapan ve liderlik gösteren Simon Kjaer'i kaptanlıkla onurlandırmayı düşünüyor. 

İlk müdahaleyi o yaptı

Bilindiği üzere Kjaer, Eriksen yere düştüğünde hemen yanına gitti. Arkadaşının solunum yollarını temizledi ve nefes almasını sağladı. Hatta Ada basınındaki kaynaklar Kjaer'in kalp masajı da yaptığını iddia etti. 

Mahremiyeti sağladı, Eriksen'in eşini teselli etti

Ayrıca Kjaer, Eriksen'in etrafında mahremiyeti sağlamak amacıyla takım arkadaşlarının toplanmasını sağladı. Sonrasında ise büyük bir şok yaşayan Eriksen'in eşini teselli etti. Bu görüntüler çokça konuşuldu ve Kjaer ülkesinde adete ulusal bir kahraman ilan edildi. 

Eriksen'den mesaj

Bu arada bilinci yerinde olan ve olaydan sonra açıklama yapan Christian Eriksen şu açıklamayı yaptı: 

"Teşekkür ederim, pes etmeyeceğim. Şimdi daha iyi hissediyorum. Bana ne olduğunu anlamak istiyorum. Benim için yaptıklarınız için hepinize teşekkür ederim." 

Senin için hazırladığımız haberler