Danimarka efsanesi UEFA'yı topa tuttu!

13.06.2021 - 13:41 | Son Güncellenme: 13.06.2021 - 13:51

Danimarka efsanesi Peter Schmeichel, Finlandiya maçında yaşananları değerlendirdi. Schmeichel, UEFA'yı Eriksen kararı sonrası sert şekilde eleştirdi.

Danimarka efsanesi UEFA'yı topa tuttu!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Danimarka ve Manchester United'ın efsane isimlerinden biri olan Peter Schmeichel, Finlandiya maçıyla ilgili açıklamalar yaptı ve UEFA'ya yönelik eleştirilerde bulundu.

Peter Schmeichel UEFA'yı eleştirdi

Danimarka Milli Takımı'nın yıldız isimlerinden biri olan Christian Eriksen'in rahatsızlandığı maçın oynanmasının saçma olduğunu ifade eden Schmeichel, anlamsız bir karar verildiği fikrinde.

"Bu nasıl bir senaryo?"

İngiliz basınnda yer alan habere göre; Schmeichel, "Korkunç şeyler ve UEFA ilginç bir karar veriyor. Maça devam etmek... Bu nasıl bir seçenek? Bence bu bir seçenek falan değildi. UEFA adına acınası ve komik bir karardı. Bence UEFA farklı bir senaryo üzerinde çalışıp biraz daha merhametli olmalıydı. Ama olmadı" ifadelerini kullandı. 

"Saçma ve adil olmayan bir karar çıktı"

Schmeichel ayrıca, "Çok saçma ve adil olmayan bir karar çıktı. Dürüst olmak zorundayım. Kararı anlayamadım. Bunun futbolla bir alakası yok" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler