Daniele Santarelli'den Gabi Guimaraes sözleri: Onun gibi bir süperstar...

14.09.2024 - 10:58 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 11:08

İtalyan ekibi Imoco Volley Conegliano'nun başantrenörü Daniele Santarelli yeni açıklamalarında VakıfBank'tan Imoco'ya transfer olan Gabi Guimaraes hakkında konuştu.

Daniele Santarelli'den Gabi Guimaraes sözleri: Onun gibi bir süperstar...

AJANSSPOR - HABER

Tecrübeli başantrenör Daniele Santarelli yeni açıklamalarda bulundu. Santarelli, ekibin yeni transferlerinden söz etti.

"Güçlü bir başlangıç yapmayı başardık"

Daniele Santarelli açıklamalarında Imoco Volley Conegliano'nun çalışmalarını şöyle değerlendirdi: "Çok iyi başladık, olimpiyatlardan sonra verilen ara kısa olmasına rağmen hemen güçlü bir başlangıç yapmayı başardık. Hemen hemen tüm takımın hazır olması takım çalışmasını en baştan kurmamızı ve kadromuza birçok yeni eklemeyi doğru bir şekilde yerleştirmemizi sağladı. Conegliano'daki ilk turnuvada nerede olduğumuzu daha iyi anlayacağız, özellikle de İtalya Ligi'nde ve ötesinde ana karşılaşacağımız Courmayeur'da."

"Gabi gibi bir süperstar..."

Santarelli açıklamalarının devamında ise yeni transfer Gabi Guimaraes hakkında şunları söyledi: "Ama memnunum. Kızlar bu dönemde benim ve ekibin teşviklerine harika bir şekilde yanıt verdi. Hatta yeni transferler bile gruba çok iyi uyum sağladı. Örneğin, Gabi gibi bir süperstar, büyük bir istek ve çalışma ahlakı gösterdi. Onunla birlikte tüm yeni oyuncular ritmimize ve gerçekliğimize çoktan yerleştiler. Her gün çok çalışıyoruz, ay sonunda kazanacağımız sezonun ilk kupasını gözümüzün önüne getiriyoruz."

İlgini Çekebilir
Maja Ognjenovic'ten Giovanni Guidetti açıklaması: Bizim için en iyisini istedi ama...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler