Daniele Santarelli ve Cansu Özbay yenilginin sebebini açıkladı

18.05.2024 - 23:34 | Son Güncellenme: 18.05.2024 - 23:53

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi’ndeki üçüncü maçında İtalya’ya 3-1 mağlup oldu. Filenin Sultanları'nın başantrenörü Daniele Santarelli, maçı değerlendirdi.

Daniele Santarelli ve Cansu Özbay yenilginin sebebini açıkladı

AJANSSPOR-HABER

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi’ndeki üçüncü maçında İtalya’ya 3-1 mağlup oldu. Milliler, ilk haftadaki dördüncü ve son maçında 19 Mayıs Pazar günü saat 20.00’de Fransa ile karşılaşacak.

İtalya mağlubiyeti sonrası Filenin Sultanları'nda başantrenör Daniele Santarelli ve deneyimli pasör Cansu Özbay açıklamalarda bulundu.

Santarelli: "Sakatlıklara bağlı performans eksikliğimiz var"

Santarelli, "Birinci aşamanın zorlu olacağını biliyorduk. Çünkü olimpiyatlara gitmek isteyen takımlarla oynuyoruz. İtalya bizden daha hazır durumdaydı. Zamana ihtiyacımız var. Sakat oyuncularımız var. Sakatlıklara bağlı performans eksikliğimiz var. 

"Fransa maçını kazanmak istiyorum"

İstediğimiz seviyeye gelmemiz için de zamana ihtiyacımız var. Her maçı da kazanmak istiyoruz. Yarın Fransa ile oynayacağız. Diğer rakiplerimize göre onların olimpiyatlara bakış açıları farklı ama yine de kazanmak istiyoruz" dedi.

Cansu Özbay: "Kaybettiğimiz için çok üzgünüm"

Filenin Sultanları'nın deneyimli pasörü Cansu Özbay ise, "Öncelikle seyircimizin önünde kaybettiğimiz için çok üzgünüm çünkü inanılmaz bir destek vardı bize. Teşekkür etmek istiyorum taraftarlarımıza burada. Bugün bence istediğimiz oyunu sahaya koyamadık. Bunun sebeplerinden biri de karşı taraf gerçekten çok iyi servis attı.

"Defansta sıkıntı yaşadık"

Biz de istediğimiz manşeti alamadık. Daha sonrasında bizim oyun kurmamız çok zorlaştı, blok defansında sıkıntı yaşadığımızı düşünüyorum. İstediğimiz şekilde gidemedik blok defanslara. O yüzden de kaybettik. Umuyorum ki yarın maçı kazanıp Antalya etabını en iyi şekilde kapatacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler