Daniele Santarelli: "Biz Türkiye'yiz ve madalya alacağız"

06.08.2024 - 12:51 | Son Güncellenme: 06.08.2024 - 14:36

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları çeyrek finalinde Çin’i 3-2 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Maç sonrası Daniele Santarelli açıklamalar yaptı.

Daniele Santarelli: "Biz Türkiye'yiz ve madalya alacağız"

AJANSSPOR-HABER

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları çeyrek finalinde Çin’i 3-2 mağlup ederek yarı finale yükseldiği maç sonrası Başantrenörümüz Daniele Santarelli açıklamalarda bulundu.

"Son maça kadar oynamak hayalimizdi"

Daniele Santarelli, "Başkan benim babam gibi. Beni her zaman koruyor. İyi oynamadığımızda da beni destekliyor. Buraya gelmek hayalimizdi. Son maça kadar oynamak hayalimizdi.

"Çoğu zaman aslında kızlarla gurur duyuyorum"

Bugün tüm kalbimizi koyduk. Çok gururluyum. Çoğu zaman aslında kızlarla gurur duyuyorum. Bu maçı çok istedik ve en iyi takımlardan biri olan Çin'e karşı bunu başarabileceğimizi biliyorduk.

"Madalya için savaşmak istiyoruz"

Madalya için savaşmak istiyoruz. Her şey çok güzel olacak. Belki bizden az hata yaptılar ama biz Türkiye'yiz" dedi.

"Bazı idmanlarda pasörlerimiz yoktu bile"

Sakat oyuncuların durumuyla ilgili bir açıklama yapan İtalyan çalıştırıcı, "Cansu, ayağındaki problemden ötürü bir aydır sadece bir saat antrenmanların bir parçası olabiliyordu. Elif'in yine benzer bir sıkıntısı söz konusuydu. Temmuz ayında iki pasörümüzde de büyük problemler varken üç hafta geçirdik. Bazı idmanlarda pasörlerimiz yoktu bile.

"Bugün çok özel bir iş başardık"

Gerçekten çok zordu. Bugün çok özel bir iş başardık. Türk voleybolu için, bu ülke için ve elbette Türkiye'deki insanlar için çok özel bir iş başardık. Elbette daha bitmedi. Bu çeyrek final bir şeyleri bizim için değiştirebilir" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler