Kasımpaşa'da Da Costa, 4-3'lük Kayserispor mağlubiyetin sebebini açıkladı

11.11.2023 - 15:54 | Son Güncellenme: 11.11.2023 - 16:34

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Kayserispor'a 4-3 mağlup olan Kasımpaşa'da Da Costa ile Mamadou Fall, maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

Kasımpaşa'da Da Costa, 4-3'lük Kayserispor mağlubiyetin sebebini açıkladı

AJANSSPOR - HABER

İstanbul'a 3 maçlık galibiyet serisiyle gelen Kayserispor, 47 dakikada 4 gol attığı Kasımpaşa'yı 4-3 yenerek formunu devam ettirdi.

Maç sonu Kasımpaşa'da Da Costa ile Mamadou Fall, değerlendirmelerde bulundu.

Da Costa: "Kendi hatalarımızdan kaybettik"

Kasımpaşa'nın Yeşil Burun Adaları'ndan 37 yaşındaki stoperi Da Costa, "Evet bugün kendi hatalarımızdan kaybettik. İlk yarı içeri mağlup girdik, içinci yarı çevirmek için elimizden geni yaptık ama olmadı. Milli aradan sonra en iyi şekilde döneceğiz." dedi.

Mamadou Fall: "Zor maç oldu"

Kasımpaşa'nın Senegalli forveti Mamadou Fall ise, "Bizim için zor maç oldu. Kendi yaptığımız hatalardan iki gol yedik. Aradan sonra iyi sonuçlar almak için elimiden genei yapacağız." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
İstanbul'da yağmur gibi gol yağdı!
Habere Git

Kasımpaşa, üst üste ikinci yenilgiyi aldı

Bu sonucun ardından Kayserispor 22 puan ve maç fazlasıyla 4. sıraya yükselirken, üst üste 2. yenilgisini alan Kasımpaşa da 18 puanla 8. sırada kaldı.

Milli aranın ardından ligin 13. haftasında Kasımpaşa, Konyaspor deplasmanına çıkacak. Kayserispor da sahasında Adana Demirspor’u ağırlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler