Cristiano Ronaldo'nun değeri "7 Euro" olacak!

17.09.2024 - 17:15 | Son Güncellenme: 17.09.2024 - 17:30

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun ülkesi Portekiz, 39 yaşındaki yıldız ismi onurlandırmak için özel para basmaya hazırlanıyor. Detaylar...

Cristiano Ronaldo'nun değeri "7 Euro" olacak!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Futbol hayatını Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarından Al-Nassr'da sürdüren Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'ya ülkesinden büyük bir jest geliyor.

Ronaldo'nun parası çıkıyor

Sportskeeda'da da yer alan habere göre; Portekiz, yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'yu onurlandırmak için, "7 Euro'luk" madeni para basacak.

CR7 yazacak

Madeni paranın üzerinde, 7 numaralı formasıyla özdeşleşen Ronaldo için ayrıca "CR7" yazısının da olacağı belirtildi.

Milli Takım formasıyla 214 maç

Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en büyük yıldızlarından biri olarak kabul edilen Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı ile kariyerinde 214 maça çıktı. 39 yaşında milli formayı giymeye devam eden Ronaldo, bu karşılaşmalarda 132 kez ağları havalandırmayı başardı.

Kulüp kariyeri

Öte yandan kulüp kariyeri boyunca da 1018 maçta sahaya çıkan Cristiano Ronaldo, 763 gol ve 240 asistlik performansa imza attı.

Kariyerini Al-Nassr'da sürdüren Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesi Haziran 2025'te sona erecek. Futbol oynama devam etmek istediğini birçok fırsatta dile getiren Ronaldo'nun kariyerindeki bir sonraki durağının neresi olacağı merak konusu.

Senin için hazırladığımız haberler