Portekiz'de Cristiano Ronaldo Türkiye Maçı Sonrası Açıklama Yaptı

25.03.2022 - 02:27 | Son Güncellenme: 25.03.2022 - 08:06

Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde Türkiye'yi 3-1 yenerek finalde Kuzey Makedonya ile eşleşen Portekiz'in yıldızı Cristiano Ronaldo, maç sonu açıklama yaptı.

Portekiz'de Cristiano Ronaldo Türkiye Maçı Sonrası Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off Yarı Finali'nde Portekiz ile Türkiye karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleden A Milli Takım, 3-1 mağlup ayrıldı. Maç sonunda Portekiz'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, açıklamalarda bulundu.

"Güç bizde"

Cristiano Ronaldo, "Dünya Kupası yolunda ilk adım atıldı, henüz bir şey kazanmadık, bir şey elde etmedik. Rakibimize saygı duyarak ve yeteneklerimize inanarak ciddi ve odaklanmış bir şekilde çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Güç bizde, yolumuz Katar!" ifadelerini kullandı.

184 maçta 115 gol

Portekiz Milli Takım'ının kaptanı 37 yaşındaki Cristiano Ronaldo, ilk olarak 20 Ağustos 2003 tarihinde Kazakistan'a karşı giydiği A Milli formayı, hiç çıkarmadı. Bugüne kadar Milli Takım ile 184 karşılaşmada görev alan süperstar, tam 115 kez rakip fileleri sarsmayı başardı.

Fernando Santos: "O an, gerçekten çok zordu"

Portekiz A Milli Takım Teknik Direktörü Fernando Santos, Türkiye galibiyetinin ardından, "Penaltı anı çok zordu. O dakikaya kadar oyunu kontrol ettik. 15 dakika kadar Türkiye oyunu dengeledi ve o arada da penaltı oldu. O an, gerçekten çok zordu. 2-2 olsa, olsa, her şey değişebilirdi." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler