Cristian Medina için 14 milyon dolarlık resmi teklif!

24.08.2024 - 17:19 | Son Güncellenme: 24.08.2024 - 17:29

Fenerbahçe, Arjantin'de Boca Juniors forması giyen Cristian Medina'yı transfer etmek istiyor. Boca, Medina için gelen bir başka teklifi reddetti. Detaylar...

Cristian Medina için 14 milyon dolarlık resmi teklif!

AJANSSPOR - HABER

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de gündem sol bek ve orta saha takviyeleri. Sarı-Lacivertliler, Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığıyla birlikte sol bek için girişimlerde bulunurken, Fred'in yanına orta sahayı güçlendirecek bir isim arayışı da devam ediyor.

Medina için teklif yapıldı

Fenerbahçe'de bu doğrultuda orta saha için gündeme Boca Juniors forması giyen Cristian Medina geldi. Geçtiğimiz günlerde gazeteci Cesar Luis Merlo'nun haberinde Sarı-Lacivertlilerin, Medina için 11 milyon dolar teklif ettiği belirtildi.

Boca'dan yanıt

Ancak Boca Juniors'un bu teklifi yeterli bulmadığı ve reddettiği belirtildi.

Talibi arttı

ESPN'de yer alan habere göre ise Cristian Medina için Serie A takımı Fiorentina da devreye girdi.

14 milyon dolarlık teklif

İtalyan takımının da Medina için Arjantin temsilcisine 14 milyon dolar teklif ettiği aktarıldı. Ancak Boca'nın bu teklife de yanıtı olumsuz oldu.

Haber detayında Mor Menekşeler lakaplı Fiorentina'nın, kısa süre içerisinde daha yüksek bir teklifle Boca Juniors'un kapısını çalabileceği ifade edildi.

Boca Juniors performansı

2023-2024 sezonunda Boca Juniors formasıyla 23 maçta sahaya çıkan 22 yaşındaki futbolcu 1.846 dakika sahada kaldı ve 3 gol 3 asiste imza attı.

Sözleşmesi 2027 yılında sona erecek olan Cristian Medina'nın Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 10 milyon Euro seviyesinde.

Senin için hazırladığımız haberler