Copa Libertadores'de yere yığıldı, hastanede vefat etti! Yıldız isim...

28.08.2024 - 11:17 | Son Güncellenme: 28.08.2024 - 11:22

Nacional ile Sao Paulo arasında oynanan Copa Libertadores maçında maç sırasında yere yığılan 27 yaşındaki futbolcu Juan Izquierdo'nun hayatını kaybetti. Detaylar...

Copa Libertadores'de yere yığıldı, hastanede vefat etti! Yıldız isim...

AJANSSPOR HABER

Copa Libertadores'te herkesi üzen an yaşandı. Nacional ile Sao Paulo arasında oynanan çeyrek final maçında Uruguaylı oyuncu Juan Izquierdo bir anda yere yığıldı. 27 yaşındaki futbolcun hayatını kaybettiği açıklandı.

Yere düştü, hastaneye kaldırıldı

Izquierdo, maç esnasında yaşadığı kalp ritim bozukluğu sonrası yere yığılmış ve ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırılmıştı.

Hastanede 4 gün kaldı, hayatını kaybetti

4 gün boyunca hastanede yoğun bakımda tedavi gören Uruguaylı oyuncu Juan Izquierdo, yapılan tüm müdahalelere rağmen bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.


Resmi açıklama geldi

Nacional kulübü yaptığı açıklamada vefat haberini duyururken, ''Nacional Futbol Kulübü, yüreklerimizde en derin acı ve etkiyle, sevgili oyuncumuz Juan Izquierdo'nun vefatını duyuruyor. Ailesine, dostlarına, meslektaşlarına ve yakınlarına en içten başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Tüm Nacional onarılamaz kaybının yasını tutuyor. Huzur içinde yat Juan, sonsuza kadar bizimle olacaksın.'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler