Conor McGregor'dan dehşete düşüren mesaj! Khabib'in çocuklarını...

06.08.2021 - 20:57 | Son Güncellenme: 06.08.2021 - 21:06

Son dakika haberleri... İrlandalı UFC dövüşçüsü Conor McGregor, sosyal medya hesabından Khabib Nurmagomedov'a tüyler ürperten bir mesaj attı. İşte detaylar...

Conor McGregor'dan dehşete düşüren mesaj! Khabib'in çocuklarını...

AJANSSPOR - HABER

 

Rus Khabib Nurmagomedov'la İrlandalı Conor McGregor arasındaki tansiyon, sosyal medya üzerinden artarak devam ediyor. Khabib Nurmagomedov, 2018'de Conor McGregor'u Las Vegas'ta giyotinle mağlup etmesine karşın taraflar arasındaki gerilim bitmek bilmiyor. Dustin Poirier'le yaptığı maçta ayak bileğini kıran McGregor, iyileşme sürecinde Khabib'e ağır ithamda bulundu. 

Khabib'in açıklamaları Conor'u ateşledi

Emekli ağır siklet şampiyonu Mike Tyson'la Hotboxin'in özel podcast bölümünde yer alan Khabib Nurmagomedov, babasının ölümünden sonra Conor McGregor'un kendisiyle alay ettiğini söyledi. Babasının ölümü nedeniyle UFC'yi bıraktığı bilinen Khabib Nurmagomedov, İrlandalı meslektaşının bu tutumunu "kötülükle" bağdaştırdı. Khabib'in bu açıklamalarına McGregor sosyal medyadan cevap verdi. 

"Bir dahaki sefere..."

Sosyal medya hesabından viral haline gelen bir paylaşım yapan McGregor: "Onun çocuklarını yemek istiyorum. En son ne zaman annesini ve karısını gördü acaba? Adımı ağzından bir an olsun düşüreyim deme. Çünkü bir sonraki sefere o kadar şanslı olmayacaksın" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler