Comolli'nin yerine mi geliyor? Przondziono, Radyospor'a konuştu!

17.01.2020 - 16:02 | Son Güncellenme: 17.01.2020 - 16:06

Comolli'nin yerine mi geliyor? Przondziono, Radyospor'a konuştu!

Almanya Ligi ekiplerinden Paderborn’un Sportif Direktörü Martin Przondziono’nun adı, Damien Comolli ile yollarını ayıran Fenerbahçe ile anıldı. Martin Przondziono, Fenerbahçe ile görüştü mü? Alman futbol adamı, Radyospor’a çok özel açıklamalar yaptı.

Alman sportif direktör Fenerbahçe'ye yeşil ışık yaktı

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Martin Przondziono’nun açıklamaları şu şekilde:

Martin Przondziono: "Paderborn'u Bundesliga'da tutmak istiyoruz"

Bizim daha fazla maç kazanmaya ihtiyacımız var. Çok yoğun bir çalışma içindeyiz. Tek amacımız da takımı Bundesliga’da tutabilmek.

Martin Przondziono'dan Türkiye Ligi için övgü...

Türkiye Ligi bence Avrupa’nın en iyi liglerinden biri. Herkes tarafından takip ediliyor. Biz de Almanya’da Türk futbolunu takip ediyoruz.

Martin Przondziono: "Fenerbahçe benim için heyecan verici bir proje olabilir"

Elbette Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Comolli ile ilgili gelişmeleri de biliyorum. Fenerbahçe benle bir görüşme yapmadı. Tabi ki Türkiye’ye gelme ihtimalim var. Fenerbahçe, Türkiye’de benim adıma heyecan verici bir proje olabilir. Fenerbahçe ile adım geçti bunu duydum. Ama dediğim gibi Fenerbahçe’den kimseyle kontak kurmadım.

Ozan Kabak yorumu: "Çok büyük bir oyuncu olacak"

Ozan Kabak çok büyük bir oyuncu. Önü açık. Stuttgart’ta başarılı oldu ve Schalke’ye gitti. Kendisini geliştirerek devam ediyor. Çok büyük bir oyuncu olacak. Onu takdir ederek takip ediyorum.

Przondziono’nun danışmanı Ali Adman da Radyospor'a konuştu

Martin Przondziono’nun danışmanı Ali Adman da Radyospor’da soruları yanıtladı. “Fenerbahçe’den dolaylı yoldan teklif alıyoruz” diyen Ali Adman’ın açıklamaları ise şöyle:

Martin ile ilgili görüşmeleri ben yapıyorum. Değişik yollardan bizi yokluyorlar. Türkiye’den birkaç takım daha var. Şartlar oluşursa tabi ki geliriz. Martin de Fenerbahçe’nin büyüklüğünden haberdar. Kendisini sürekli bilgilendiriyorum. “Haydi Fenerbahçe’ye gidelim” diyorum. Konu ciddiye bindi. Dolaylı yollardan bizi yokladılar diyebilirim.

Ali Adman: "500 bin Euro harcadık, 15 milyon Euro gelir elde ettik"

Birçok Avrupa’daki futbol kulübü bizi incelemeye alıyor. Millet çok ciddi para harcıyor. Biz ise az bütçeyle iyi işler yapıyoruz. Bundesliga’da bizim adımıza kritik maçlar var. Onları kazanmak istiyoruz. Kadrodaki futbolcular genç oyuncular. 4 sene içinde 500 bin Euro harcadık ama 15 milyon Euro gelir elde ettik. Bizde bir baskı yok. Futbol oynamak istiyoruz. Herkes adına hayırlı olsun.

Senin için hazırladığımız haberler