Colts'ta şok: Tesisleri kapattılar

16.10.2020 - 18:18 | Son Güncellenme: 16.10.2020 - 18:18

NFL takımlarından Indianapolis Colts'ta koronavirüs şoku yaşanıyor. Tesislerini kapatan Colts, Cincinnati Bengals ile oynayacağı maça çıkabilecek mi? İşte detaylar...

Bertan ERMAN / DIŞ HABER – AJANSSPOR

NFL’de koronavirüs sorunları bitmek bilmiyor.

Daha önce Tennessee Titans ve New England Patriots’ta çıkan vakalardan dolayı, bu iki takımın maçlarında ertelenme kararları çıkmıştı. Ancak Indianapolis Colts’ta durum biraz daha farklı. Colts, bu sabah birkaç kişide COVID-19 test sonuçlarının pozitif çıkmasının ardından tesislerini kapattı. Indiana ekibinden yapılan açıklamada, “Bu sabah, kuruluşumuzdaki birkaç kişinin COVID-19 için test gönderdiği bilgisini aldık. NFL ile iletişim halindeyiz ve mevcut olduğunda, daha fazla bilgiye sahip olacağız.” ifadeleri yer aldı.

Indianapolis Colts, bu pazar günü, sahasında Cincinnati Bengals ile karşılaşacak. Ancak karşılaşmanın ertelenmesi konusunda herhangi bir karar çıkmadı.

Falcons’ta vaka var ama çalışmalar devam ediyor

Öte yandan Atlanta Falcons’ta da bir kişide koronavirüs testi pozitif çıktı. Ancak Georgia ekibinde herhangi bir oyuncunun değil, bir yardımcı antrenörde pozitif vaka olduğu açıklandı. Falcons, antrenmanlarını takım halinde sürdürmeye devam ediyor.

Fotoğraf: Indianapolis Colts

Senin için hazırladığımız haberler