Galatasaray'da Emin Bayram, Kasımpaşa maçında performasıyla dikkat çekti

12.09.2022 - 11:42 | Son Güncellenme: 12.09.2022 - 11:51

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da 19'luk Emin Bayram, Kasımpaşa maçında üzerine düşeni yaptı, ikili mücadelelerdeki üstünlüğü dikkat çekti. Detaylar...

Galatasaray'da Emin Bayram, Kasımpaşa maçında performasıyla dikkat çekti

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray, Kasımpaşa karşısında geriden gelerek galibiyete uzanırken kazanılan 3 puan camiadaki şampiyonluk inancını güçlendirdi. Morallerin tavan yaptığı karşılaşmada Kerem Aktürkoğlu, Yusuf Demir, Yunus Akgün, Oliveira gibi isimler öne çıkarken Abdülkerim Bardakçı'nın yokluğunda görev yapan Emin Bayram da "40 yıllık A Takım oyuncusu" gibi performans sergiledi. 

Hem havada hem yerde

Emin Bayram, kendinden emin ve sağlam duruşuyla beraber yüzde 87,8 pas isabetiyle oynadı. 8 ikili mücadelenin 6'sını kazanan 19 yaşındaki savunmacı, girdiği 4 hava topu mücadelesinin de 3'ünden galip çıkmayı başardı. İki top kapan Emin, 6 uzaklaştırma hamlesinde bulundu. Genç stoper iki de pas arası yaptı

Emin Bayram kimdir?

2 Nisan 2003 yılında İstanbul'da doğan Emin Bayram, Galatasaray altyapısında oynayan genç yeteneklerden biridir. Çocukluk ve gençlik dönemini de İstanbul'da geçiren oyuncu, eğitim hayatını yine İstanbul'da sürdürüyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Emin Bayram ilk 11'de! Emin Bayram kimdir, kaç yaşında?
Habere Git

5 yaşındayken Galatasaray altyapısında futbol hayatına başlayan Emin Bayram, hala Galatasaray'da oynamaya devam ediyor. Özellikle 2019 yılında U17 ye geçiş yaparak burada oynamaya başlayan genç yetenek, Galatasaray'ın oynadığı Tuzlaspor maçında da görev aldı. Böylece ilk profesyonel karşılaşmasına çıkmayı başardı. Özellikle 2021-2022 senesine kadar devam edecek bir profesyonel sözleşmeyi Galatasaray ile imzalamış durumda.

Emin Bayram'ın performansı

Bu sezon Sarı-Kırmızılılar'da kalan Emin Bayram, kariyeri boyunca Galatasaray A Takımı ile 9 maça çıktı. Gol ya da asist katkısı sunamayan stoper, kart da görmedi. 19 yaşındaki futbolcu bu sezon ise 2 Rezerv, 1 Süper Lig olmak üzere 3 maçta süre aldı.

Senin için hazırladığımız haberler