Fenerbahçe'nin muhtemel teknik direktörü Cocu hakkında Hollanda'dan çarpıcı açıklama!

19.06.2018 - 15:50 | Son Güncellenme: 19.06.2018 - 18:50

Fenerbahçe'nin muhtemel teknik direktörü Cocu hakkında Hollanda'dan çarpıcı açıklama!

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman dönemi sona erdi ve teknik direktörlük konusunda en güçlü aday PSV Eindhoven'in hocası Phillip Cocu.

1970 doğumlu Cocu hakkında Hollanda'da yaşayan futbol adamı ve teknik direktör Tahsin Koca, Radyospor'da detaylı açıklamalarda bulundu. Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a açıklamalarda bulunan Tam, eğer sabır gösterilirse Cocu ile Fenerbahçe'nin 5 senede en az 3 kez şampiyon olacağını ifade etti

'Cocu, Fenerbahçe'yi beş yılda üç kez şampiyon yapar'

"Fenerbahçe'yi tebrik etmek lazım. Çok beyefendi ve üst düzey bir yöneticiyi başkan seçtiler. Şimdi onlarda beyfendi bir teknik adam alıyorlar. Cocu için sabır lazım. Hemen başarı olmayabilir ama sabır gösterilirse 5 yıl için en az 3 kez şampiyon yapar"

"Fenerbahçe yeni futbolcular gelecektir. Mali konuda sıkıntılar olduğunu biliyoruz. Sabır ve anlayış gelirse başarılı olacaktır. Genç oyuncuları geliştiren bir teknik adam Cocu. PSV takımının bütçesi Fenerbahçe'nin basketbol takımının bütçesi kadardır"

'Tribünler futbola doyacaktır'

"Hollanda futbolu her zaman oynamak isteyen bir yapıya sahip. Fenerbahçe önümüzdeki sezon evinde maç bile kaybeder ama tribünlerin futbola doyacağını düşünüyorum"

'Meksika ile Almanya'ya gol atan oyuncu, Cocu'nun çıkardığı bir oyuncu'

"Lozano mesela PSV forması giyiyor. Meksika ile Almanya'ya gol atan oyuncu, Cocu'nun çıkardığı bir oyuncu. Van Ginkel futbolu iki yönlü oynayabilen bir oyuncu. "

'Van Ginkel çok iyi bir tercih olur'

"Van Ginkel futbolu iki yönlü oynayabilen bir oyuncu. Oyun zekası yüksek. Chelsea'da uzun süreli bir sakatlık yaşadı. Son iki yıldır PSV'de Cocu ile kendini buldu. Çok iyi bir tercih olur"

Senin için hazırladığımız haberler