Clarence Seedorf: "Sanki burası Türkiye"

06.07.2024 - 22:24 | Son Güncellenme: 06.07.2024 - 22:26

Son dakika futbol haberleri | EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda - Türkiye maçı öncesi konuşan Clarence Seedorf, "Sanki burası Türkiye" dedi. Detaylar.

Clarence Seedorf: "Sanki burası Türkiye"

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final mücadelesinde Hollanda ile Türkiye karşı karşıya geliyor. Çeyrek final müsabakası öncesi stadyumda Hollandalı eski futbolcu Clarence Seedorf, Türkiye hakkında TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

"Sanki Türkiye’deyiz"

EURO 2024’teki çoşkulu atmosferden etkilenen Clarence Seedorf, "Sanki Türkiye'deyiz, burası Türkiye gibi. Atmosfer harika gerçekten. Hollandalı taraftarlar, Türk taraftarlar... Daha önceki bütün maçlar geride kaldı. Türkiye gayet iyi bir noktaya geldi, Hollanda son maçında çok iyi değildi ama iki takım da iyi hazırlandı. Takım oyununun yoğunluğu farkı belirleyecek. Orta sahalar çok önemli" dedi.

"İki takım da savunma odaklı olmalı"

Hollanda-Türkiye müsabakası öncesi değerlendirmede bulunan Clarence Seedorf, "Turnuvada takımlar genelde savunma yapıyor ve geriye çekilerek oynuyor. Mesela Romanya maçında biz daha kompakt oynadık, iki takım da savunmaya daha odaklı olmalı. Her jenerasyon aynı oyuncuları çıkarmaz. Farklı yaratacılıklar var takımlarda. Almanya'da böyle net bir santfor ile oynamıyor mesela" şeklinde görüşlerini belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler