Samsunspor Hulk Transferinde Söz Kesti! İmzalar Yakın...

10.07.2023 - 20:56 | Son Güncellenme: 10.07.2023 - 21:32

Süper Lig'in yeni ekibi Yılport Samsunspor, Brezilya Serie A'da Atletico Mineiro forması giyen 36 yaşındaki Brezilyalı forvet Hulk'un transferinde sona yaklaştı.

Samsunspor Hulk Transferinde Söz Kesti! İmzalar Yakın...

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto 1.Lig'i şampiyonluk ile tamamlayarak uzun bir aranın ardından Süper Lig'de yükselen Yılport Samsunspor bir dünya yıldızının transferinde son aşamaya geldi.

Samsunspor, Hulk transferini bitirdi

A Spor'un haberine göre Samsunspor, Brezilya Serie A'da Atletico Mineiro forması giyen 36 yaşındaki Brezilyalı forvet oyuncusu Hulk ile anlaşma sağladı. Transferin kısa zamanda açıklanması bekleniyor.

36 yaşında 21 gol attı

Bu sezon Atletico Mineiro formasını tüm kulvarlada 35 maçta giyen Hulk; 21 gol ve 5 asistle ilerleyen yaşına rağmen geri adım atmadığını herkese gösterdi.

İlgini Çekebilir
Samsunspor'dan savunmaya takviye! İmzalar atıldı...
Habere Git

115 milyon Euro bonservis ödendi

Avrupa futbolunda çıkışını 2008'de 19 milyon Euro karşılığında Japonya'nın Tokyo Verdi ekibinden Portekiz ekibi Porto'ya transfer olan Brezilyalı sonrasında burada dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sonrasında sırayıla 40 milyon Euro'ya Rus ekibi Zenit ve sonrasında 56 milyon Euro'ya Çin'in Shangai SİPG ekibine transfer olan Hulk'un bonservisine kulüpler 115 milyon Euro harcadı.

Sergen Yalçın, Beşiktaş'a istemişti

Atletico Mineiro forması giyen Hulk'un transferini 2020-2021 sezonununda Beşiktaş'ı çalıştıran Sergen Yalçın'da çok istemişti fakat oyuncunun 4.5 milyon Euro'luk talebi Siyah-Beyazlılar tarafından çok bulunmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler