Özhan Çıvgın, İBB galibiyeti hakkında konuştu

04.02.2018 - 22:20 | Son Güncellenme: 04.02.2018 - 22:20

Demir İnşaat Büyükçekmece'de başantrenör Özhan Çıvgın, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 17. haftasında konuk ettikleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 107-78 mağlup ettikleri maç hakkında konuştu. Çıvgın, zor bir maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduğunu ifade etti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çıvgın, ligde üst üste mağlubiyetler yaşayarak bu müsabakaya çıktıklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:

Dış atışlar vurgusu

"Bizim için zor bir maçtı. Sakatlık anlamında birtakım talihsizlikler yaşadık. Bu maça iyi hazırlanmıştık. Rakibimiz ligin iyi takımlarından biri. Jaka Klobucar'ın bugün olmaması İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u etkiledi. İlk yarı iyi oynadık. Bir ara düşüşümüz oldu. Sonra yeniden maça döndük. Dış atışlardaki yüksek yüzdemiz bugün maçı kazanmamızdaki önemli etkenlerden biriydi."

“Mental anlamda zor bir maçtı”

Demir İnşaat Büyükçekmece forması giyen Burak Can Yıldızlı ise kazandıkları için mutlu olduğunu belirterek, "Bizim için mental anlamda zor bir maçtı. Müsabakaya iyi başladık. Üçüncü periyotta biraz düşüş yaşadık ancak son periyotta yeniden toparlandık." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler