"Cisse en az 25 gol atar"

11.12.2020 - 16:29 | Son Güncellenme: 11.12.2020 - 16:34

Mesut Bakkal haberleri... Teknik Direktör Mesut Bakkal, TFF Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giyen eski öğrencisi Papiss Cisse ve Emre Kılınç hakkında konuştu. Bakkal, Denizli'den teklif alıp almadığı ile ilgili de açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

"Cisse en az 25 gol atar"

Teknik Direktör Mesut Bakkal eski öğrencisi Papiss Cisse ve Emre Kılınç hakkında açıklamalarda bulundu.

Bakkal, Aytemiz Alanyaspor'da birlikte çalıştığı Fenerbahçe'nin yeni transferi Cisse için 'En az 25 gol atar' dedi. Bakkal, Sivasspor'dan öğrencisi Emre Kılınç hakkında ise 'Galatasaray'ın yeni Ergün Penbe'si olur" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Mesut Bakkal gündeme dair özel açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'dan Avrupa'ya transfer olur

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Mesut Bakkal, "Emre Kılınç ile Sivasspor'da çalıştım. Emre'yi o dönem Sivasspor'a Boluspor'dan ben transfer etmiştim. Emre Kılınç için Boluspor'a 900 bin TL bonservis ücreti vermiştik. Emre, Sivasspor'da çok başarılı bir süreç geçirdi ve Galatasaray'a transfer oldu.  Emre, Galatasaray'ın yeni  Ergün Penbe'si olur. Emre, Galatasaray'dan Avrupa'ya transfer olur" dedi.

Cisse yorumu

Bakkal, Fenerbahçe'de forma giyen golcü futbolcu Papiss Cisse hakkında ise "Papiss Cisse, Fenerbahçe'de en az 25 gol atar. Cisse muazzam bir oyuncu ve profesyonel bir karakter." ifadelerini kullandı.

'Denizlispor'dan teklif almadım'

Mesut Bakkal, 'Denizlispor'dan teklif aldınız mı? sorusuna; "Denizlispor'dan resmi teklif almadım. Fakat dolaylı yoldan arayanlar oldu" cevabını verdi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler