Son Dakika | Transferde Ciro Immobile bombası! Anlaşma sağlandı, imza için İstanbul'a geliyor

08.07.2024 - 13:36 | Son Güncellenme: 08.07.2024 - 13:45

Yeni sezon transfr çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Paulista ve Rafa'nın ardından üçüncü bombasını dünya yıldızı forvetle patlatacak. Siyah beylazlılar Lazio'nun tecrübeli golcüsü Ciro Immobile Anlaşma sağladı. İşte detaylar...

Son Dakika | Transferde Ciro Immobile bombası! Anlaşma sağlandı, imza için İstanbul'a geliyor

AJANSSPOR - HABER

Transferdeki ilk imzalarını Brezilyalı Gabriel paulista ve Portekizli orta saha oyuncusu Rafa Silva ile atan Beşiktaş, forvet hattını da dünyaca ünlü İtalyan yıldızla takviye edecek. 

Ciro Immobile ile anlaşma sağlandı

Beşiktaş'ı yakından takip eden gazeteci Övünç Özdem'in haberine göre siyah beyazlılar Serie A ekibi Lazio'nun 34 yaşındaki santrfor'u Ciro Immobile ile anlaşma sağladı. 

İki yıllık sözleşme imzalayacak

Kulübüyle 2 yıldı daha sözleşmesi bulunan 1.85 boyundaki İtalyan golcü önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek kendisini iki yıllığına Beşiktaş formasına bağlayacak sözleşmeye imza atacak.

43 maçta 11 gol ve 1 asistle oynadı

Geçtiğimiz sezon Lazio formasıyla 43 maçta sahaya çıkan Immobile, bu karşılaşmalarda 11 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Kariyerinde Juventus, Sevilla, Dortmund gibi Avrupa'nın üst düzey kulüplerinde forma giyen 34 yaşındaki futbolcu İtalya Milli Takımı'nda da 57 maç oynayıp 17 gol ve 8 asistlik katkı yaptı.

Ciro Immobile'nin güncel piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösteriliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler