Galatasaray'ın gözdesine Fenerbahçe'den transfer kancası! Mourinho yorumladı

08.06.2024 - 19:48 | Son Güncellenme: 08.06.2024 - 19:55

Fenerbahçe, Galatasaray'ın transfer listesine olan Rafa Silva ile ilgileniyor. Jose Mourinho, Benfica ile sözleşmesi biten futbolcu hakkında açıklama yaptı.

Galatasaray'ın gözdesine Fenerbahçe'den transfer kancası! Mourinho yorumladı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Gelecek sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız kattı. Sarı-Lacivertliler, ezeli rakibi Galatasaray'ın da gündeminde olan yıldız ismi radarına aldı.

Rafa Silva Fenerbahçe'nin de radarında

Portekiz basınından Jornal de Notícias'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, yeni hocası Jose Mourinho'nun talebi üzerine harekete geçerek, Galatasaray'ın ilgilendiği Rafa Silva'yı takibe aldı.

Ezeli rakipler transfer için yarışacak

Haberde, Sarı-Lacivertli yönetimin Benfica ile sözleşmesinin sonuna gelen ve ayrılması beklenen Rafa Silva için Galatasaray ile transfer yarışına girebileceği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin olağan seçimli genel kurulu tamamlandı! İşte yaşananlar...
Habere Git

Mourinho'dan Rafa Silva yorumu

Öte yandan RTP'de Rafa Silva transferi hakkında gelen soruya cevap veren Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, "Harika bir oyuncu ancak Galatasaray'a transfer olmaya yakın olduğunu duydum" ifadelerini kullandı.

Rafa Silva'nın performansı

Rafa Silva geride kalan sezonda Benfica formasını 52 müsabakada terletti. Portekizli on numara bu karşılaşmalarda 22 gol sevinci yaşadı. Rafa Silva, takım arkadaşlarına 15 asist yaptı.

Rafa Silva'nın kariyeri

Benfica ile sözleşmesi biten ve boşa çıkan Rafa Silva'nın güncel piyasa değeri 14 milyon Euro. Atlético Povoense altyapısında futbola başlayan Rafa Silva daha sonra FC Alverca, Feirense ve Braga'da oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler