Galatasaray'dan sağ bek operasyonu! Rennes'e resmi teklif yapıldı

20.06.2024 - 21:48 | Son Güncellenme: 20.06.2024 - 21:53

Son dakika | Galatasaray, Rennes'in sağ beki Lorenz Assignon için transfer teklifi yaptı. Fransız kulübün cevabı bekleniyor. İşte teklifin detayları...

Galatasaray'dan sağ bek operasyonu! Rennes'e resmi teklif yapıldı

Trendyol Süper Lig'de 2023/24 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray, gelecek sezon çalışmalarını hızlandırdı. Transferde gaza basan Sarı-Kırmızılılar, sağ bek pozisyonu için harekete geçti.

Assignon için teklif yapıldı

A Spor'un haberine göre Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi, bonservisi Ligue 1 ekibi Rennes'de bulunan Lorenz Assignon için temaslara başladı. Sarı-Kırmızılılar resmi transfer teklifinde bulundu.

Cimbom 8 verdi, Fransızlar 11 istedi

Haberde Galatasaray yönetiminin 8 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği belirtildi. Öte yandan Fransızların ise Assignon satışından 11 milyon Euro gelir elde etmeyi planladığı kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Batshuayi açıklaması!
Habere Git

Galatasaray, Rennes'in cevabını bekliyor

Galatasaray ile Rennes arasında pazarlıkların sürdüğü bildirilirken Sarı-Kırmızılı tarafın, Rennes'in cevabını beklediği öğrenildi.

Lorenz Assignon kimdir?

22 Haziran 200 doğumlu Lorenz Assignon, Rennes altyapısından yetişti. Bu kulüpte profesyonel olan genç sağ bek Şubat 2024'te Burnley'e kiralandı. 2023/24 sezonunda 36 maçta görev alan 23 yaşındaki futbolcu, 3 gol, 4 asist kaydederken, 7 maçta sarı kart, 1 mücadelede ise ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler