Galatasaray'dan Beşiktaş'ın Eski Yıldızına Transfer Kancası

08.07.2023 - 12:05 | Son Güncellenme: 08.07.2023 - 12:19

Transfer haberleri... Mauro Icardi dışında bir forvet daha almak isteyen son şampiyon Galatasaray, gündemine Beşiktaş'ın eski yıldızı Wout Weghorst'u aldı.

Galatasaray'dan Beşiktaş'ın Eski Yıldızına Transfer Kancası

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hızlandırdı. PSG'den Leandro Paredes ve Mauro Icardi için girişimlerde bulunan Cimbom, ayrıca forvet hattını güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Bu doğrultuda hareket eden sarı-kırmızılılar, tanıdık bir ismi gündemine aldı.

Icardi dışında 2 forvet daha

Icardi transferini bitirmeye çalışan Galatasaray en az iki forvet daha almayı planlıyor.

Sarı-kırmızılılar önceliği 2 isme verdi: Luka Jovic ve Beşiktaş'ın eski yıldızı Wout Weghorst… Temmuzun son haftasında Avrupa sahnesine çıkacak sarı-kırmızılılar, yeni golcüsünü bu maçlarda sahaya sürmeyi planlıyor.

G.Saray, Wout Weghorst'u kiralamayı düşünüyor

Listenin başında Beşiktaş'ın eski golcüsü Wout Weghorst yer alıyor. Fotomaç'ın haberine göre Manchester United'daki kiralık sözleşmesi sona eren ve Burnley'e geri dönen Hollandalı oyuncu için harekete geçen sarı-kırmızılılar, İngiliz ekibinin kapısını satın alma opsiyonlu kiralama teklifiyle çalacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, eski Galatasaraylı ile anlaştı
Habere Git

Okan Buruk, Weghorst'u gözüne kestirdi

Hücum hattına pivot santrfor isteyen Okan Buruk'un bu sezon taktik planlarında 4-4-2 de yer alıyor. Kadrosunda Icardi'yi mutlaka görmek isteyen tecrübeli hoca, yanında zaman zaman Weghorst gibi pivot santrfor da kullanmayı düşünüyor.

Weghorst'tan İstanbul'a yeşil ışık

Geçen sezon devre arasına kadar forma giydiği Türkiye'de başarılı bir performans gösteren Weghorst da dönüşe sıcak bakıyor.

Kulübüyle 2025'e kadar kontratı bulunan yıldızın durumu kısa süre içinde netlik kazanacak.

Wout Weghorst'un performansı

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta 18 maçta 9 gol ve 4 asistle oynayan 1.97'lik Hollandalı, devre arasında Manchester United'a gitmişti. Manchester United'da bekleneni veremeyen 30 yaşındaki forvet 31 maçta forma giydi. 2 gol ve 3 asistlik katkısıyla sınıfı geçemedi.

Luka Jovic'te mutlu sona doğru

Öte yandan transfer listesinde bulunan Jovic için de çalışmalar devam ediyor. Galatasaray'ın yetki verdiği menajer Fali Ramadani ise Jovic transferinde görüşmelerini sürdürüyor. Aslan'ın 8 milyon Euro önerdiği 25 yaşındaki golcüden gelir elde etmek isteyen Fiorentina kısa süre içinde yanıt verecek.

Luka Jovic'in performansı

Sırp oyuncu Luka Jovic, geçtiğimiz sezon Fiorentina forması ile tüm kulvarlarda 50 maça çıkarken 13 gol attı ve takım arkadaşlarına 5'te gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler