Galatasaray, Yusuf Demir'in Basel'e kiralandığını açıkladı!

16.08.2023 - 19:05 | Son Güncellenme: 16.08.2023 - 20:12

Son dakika transfer haberleri | Galatasaray, Yusuf Demir'in Basel'e kiralık olarak gönderildiğini KAP'a bildirdi. İşte tüm detaylar...

Galatasaray, Yusuf Demir'in Basel'e kiralandığını açıkladı!

AJANSSPOR HABER

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, kadrosunda yer alan futbolculara gelen teklifleri de değerlendirmeye başladı. Sarı-Kırmızılı takım, Yusuf Demir'i İsviçre Ligi ekiplerinden Basel'e kiraladı.

Galatasaray Yusuf Demir ayrılığını duyurdu

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Yusuf Demir'in 2023-2024 sezonu için geçici transferi konusunda FC Basel 1893 AG ile anlaşmaya varılmıştır" denildi.

İlgini Çekebilir
Tete'de lisans krizi! Shakhtar dava açtı, Cimbom haber bekliyor
Habere Git

Barcelona'ya gitti, Cimbom'da bekleneni veremedi

Futbola Avusturya'da başlayan Yusuf Demir, 2021 yazında La Liga devi Barcelona'ya kiralanmış ve 2022'nin Ocak ayında Rapid Wien'e geri dönmüştü. Geçen sezonun başında Galatasaray'ın yolunu tutan genç futbolcu, beklenen performansı veremedi.

Galatasaray'da 129 dakika süre aldı

Galatasaray formasıyla geçen sezon sadece 6 resmi maça çıkabilen Yusuf Demir, gol ya da asist katkısında bulunamadı. Yusuf Demir görev aldığı 6 mücadelede 129 dakika sahada kaldı.

Mavi kart ona yarıyordu

Türk asıllı olmasına rağmen yabancı kuralına takılan Yusuf Demir, bu sezon Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) getirdiği düzenleme ile yabancı statüsüne girmeden forma giyebilecekti. Fakat Sarı-Kırmızılılar, Yusuf Demir'i yeni sezon kadro planlamasında düşünmedi.

Senin için hazırladığımız haberler