Transfer Haberleri | Cimbom'a dev gelir! Sacha Boey'a dört talip!

06.11.2023 - 08:56 | Son Güncellenme: 06.11.2023 - 09:04

Transfer haberleri... Galatasaray'da Sacha Boey, sarı-kırmızılı forma altında gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin ilgisini üzerine çekmeye devam ediyor..

Transfer Haberleri | Cimbom'a dev gelir! Sacha Boey'a dört talip!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da ilk 11'in vazgeçilmez isimleri arasında yer alan ve taraftarların sevgilisi haline gelen Sacha Boey, her geçen gün yükselen bir performans sergiliyor. 23 yaşındaki futbolcunun Premier Lig'de oynamak istediği bilinirken, 4 Avrupa devini peşine taktı.

4. Avrupa devi de sıraya girdi

Geçtiğimiz sezon yıldızı parlayan Fransız oyuncunun bu yıl futbolu zirve yaptı. Fotomaç'ın haberine göre; Boey'in talipleri her geçen gün artıyor. Oyuncuyu İngiltere'den Arsenal, İtalya'dan Milan ve Fransa'dan Marsilya'nın yakından takip ediyor. Boey için Manchester United'ın da devreye girdiği iddia ediliyor

Boey, devre arasında gidebilir

Galatasaray, yaz transfer dönemie 23 yaşındaki sağ bekin takımdan ayrılmasına izin vermemişti. Birçok Avrupa takımı, devre arası transfer döneminde Galatasaray'ın kapısını yeniden çalmaya hazırlanıyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ve Galatasaray TFF'nin Arabistan kararına karşı
Habere Git

Aslan'ın gizli planı... Kontratını yenileyip, satma!

Sarı-kırmızılılar, Boey'den en az 25 milyon Euro gelir elde etmeyi planlıyor. Cimbom, Fransız yıldızın sözleşmesini de uzatmak istiyor. Boey'in 2025'te bitecek olan kontratını yenileme görüşmeleri devam ediyor..

Boey, tam bir istikrar abidesi!

Sacha Boey, bu sezon Aslan'ın çıktığı tüm maçlarda 90 dakika mücadele ederek istikrarını sürdürdü. 20 maçta forma giyen Boey, Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ağlarını havalandırdı.

Boey'in performansı

2 yıl önce Rennes'den transfer edilen Boey, Galatasaray formasıyla toplam 72 maça çıkıp 3 gol 4 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler