Kasımpaşa - Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

11.09.2022 - 08:13 | Son Güncellenme: 11.09.2022 - 12:00

Süper Lig 6. haftasında Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa'nın konuğu oluyor. Karşılaşma ne zaman, muhtemel 11'ler ve kart cezalısı ve eksikler kimler? Detaylar...

Kasımpaşa - Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

Transfer sezonunun son günlerinde şov yapan Galatasaray, yeni oyuncularıyla birlikte Kasımpaşa deplasmanına konuk oluyor. Maç hangi kanalda ve muhtemel 11'ler kimler? İşte Galatasaray - Kasımpaşa maçına dair merak edilen detaylar... 

Kasımpaşa Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda?

Kasımpaşa Galatasaray maçı 11 Eylül Pazar günü oynanacak ve saat 20:00'de başlayacak. Zorlu karşılaşma  beIN Sports HD1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı anlatımı ve canlı skoru sitemizde yer alacak.

Emin Bayram'ın 11'e girmesi bekleniliyor

Ligin 5. haftasında oynanan Gaziantep FK maçında ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Abdulkerim Bardakçı, Kasımpaşa maçında görev alamayacak. Galatasaray'da Abdulkerim Bardakçı'nın yerine genç oyuncu Emin Bayram'ın forma giymesi bekleniliyor.  Gaziantep maçının ikinci yarısında Kerem Aktürkoğlu'nun yerine oyuna giren Emin Bayram, performansıyla alkış almıştı.

Yeni transfer kadroda beklenmiyor

Galatasaray'ın transferin son gününde kadrosuna kattığı 34 yaşındaki Juan Mata'nın Kasımpaşa maçının kadrosuna girmesi beklenmiyor. Manchester United ile yeni sezonda görev alamayan ve bireysel olarak çalışmalarını sürdüren tecrübeli oyuncu Galatasaray ile antrenmanlara çıkarak eksiklerini tamamlayacak. Teknik direktör Okan Buruk, yaptığı açıklamada Mata'nın zamana ihtiyacı olduğunu duyurmuştu.

İlgini Çekebilir
"Kader bizim Galatasaray'la buluşmamızı istiyormuş"
Habere Git

Gol yükü Gomis'te

Süper Lig'de geçen 5 haftada 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Galatasaray'da takım adına goller atabilen tek isim Gomis oldu. Cimbom, 5 haftada attığı 4 golün 3'ünü Gomis'ten görürken tek golü ise Gaziantep FK'dan Kitsiou kendi kalesine atmıştı. Yeni transfer Seferoviç'in ise Süper Lig'de henüz golü bulunmuyor. Sarı-Kırmızılılarda forvette Gomis'in yer alması bekleniliyor.

Yeni transferler görev bekleyecek

Transferin son gününde Mauro Icardi, Juan Mata, Yusuf Demir, Milot Rashica ve Mathias Ross'a imza attıran Sarı-Kırmızılılar'da Okan Buruk görev vermesi halinde takımlarıyla ilk maçlarına çıkacaklar.  Mata'nın kadroda yer almaması beklenirken hazır halde gelen Yusuf Demir, Rashica, Icardi ve Ross'un ikinci yarıda oyuna girmesi bekleniliyor.

Muhtemel ilk 11'ler

Kasımpaşa: Ertuğrul, Florent Hadergjonaj, Graovac, Sadık, Ouanes,Turgay, Ahmet, Eysseric, Hajradinovic, Celina, Bahoken

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Emin Bayram, Van Aanholt, Torreira, Oliviera, Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Seferovic

Bilet fiyatları ne kadar?

Maraton kapalı B-C: 330 TL

Maraton kapalı A-D: 320 TL

Maraton açık C: 270 TL

Maraton açık B-D: 260 TL

Maraton açık A-E: 250 TL

Misafir 300 TL

İlgini Çekebilir
Wanda Nara Galatasaray’dan dünyaları istedi
Habere Git

Ligde çıktığı 5 maçta 3 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı takım, topladığı 10 puanla haftaya 7. sırada girdi.

Çıktığı 5 müsabakada 2 galibiyet, 3 yenilgiyle 6 puan alan Kasımpaşa ise puan sıralamasında 12. sırada yer buldu.

Eksikler kimler?

Galatasaray'da ligde 5. haftadaki Gaziantep FK müsabakasında kırmızı kart gören Abdülkerim Bardakcı ile sakatlığı devam eden Fredrik Mitdsjö, lacivert-beyazlı takım karşısında süre alamayacak.

Kasımpaşa'da sakatlıkları süren Tarkan Serbest ile Raoul Petretta, müsabakada forma giyemeyecek.

En farklı galibiyet Galatasaray'dan

Galatasaray, galibiyet sayısı bakımından büyük üstünlük kurduğu rakibini ligde bir kez 5-0, bir kez de 4-0 yendi.

Kasımpaşa ise 2013-2014 sezonunda Nef Stadı'ndaki maçı 4-0 kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler