Galatasaraylı yıldız orta saha transferi için Paul Pogba dedi!

31.08.2023 - 16:41 | Son Güncellenme: 31.08.2023 - 17:17

Galatasaray Nef'in yeni yıldızı Buğrahan Tuncer kulübün sosyal medya hesabı üzerinden soruları yanıtladı. Milli guard, futbol takımının orta saha transferine dair sorulan soruya ise Paul Pogba yakıştırması yaptı.

Galatasaraylı yıldız orta saha transferi için Paul Pogba dedi!

AJANSSPOR-HABER

Yaz aylarında Anadolu Efes'ten Galatasaray Nef'e transfer olan milli oyun kurucu Buğrahan Tuncer, kulübün sosyal medya hesabı üzerinden taraftarların sorularını yanıtladı. 30 yaşındaki yıldızın futbol takımının transfer çalışmalarına dair verdiği bir yanıt taraftarlarda heyecan yarattı.

"Pogba tarzı bir oyuncu iyi olur"

Bir taraftarın kednisine yönelttiği "8 numara transferi ne zaman gelecek, Erden Timur'a sorar mısın" sorusunu Galatasaray Basketbol'un X hesabı (Twitter) yanıtlayan Buğrahan Tuncer, "Biz de her Galatasaray taraftarı gibi merakla bekliyoruz. Pogba tarzı bir oyuncu iyi olur." şeklinde yanıtladı ve bu yanıt 800 bini aşkın görüntüleme alarak taraftarda büyük merak uyandırdı.

"Yanlış anlaşılmasın"

Galatasaray'ın yeni yıldızı bu diyaloğun üzerine "Arkadaşlar ben her zaman Galatasaray için en iyisi olsun isterim. En iyi dönemindeki Pogba'yı çok beğendiğim içi bu yorumu yaptım. Yanlış anlaşılmasın." ifadelerini içeren bir gönderi paylaşarak yanlış anlaşılmaların önüne geçmeye çalıştı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a bir yerli daha! Takımı duyurdu...
Habere Git

Şampiyonlar Ligi temennisini paylaştı

Bir taraftarın kendisine UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekiminde Galatasaray'ın hangi gurba düşmesini istediğine yönelik sorduğu soruya ise milli basketbolcu "Feyenoord, Leipzig, Young Boys ve Galatasaray" yanıtını verdi.

Icardi'yi Messi'nin üzerine koydu

Kendisine gelen Mauro Icardi mi yoksa Lionel Messi mi sorusunu yanıtlayan 1.93'lük guard "Bunun da cevabı çok belli. Bizim için tek Arjantinli var. O da ne Messi ne Maradona..." ifadeleri ile Mauro Icardi'nin kulüp için değerine vurgu yaptı.

Galatasaray'a transferini ilk olarak Ajansspor duyurdu

Anadolu Efes ile sezon bitiminde halen 1 yıllık sözleşmesi olan Buğrahan Tuncer'in Galatasaray Nef'e transfer olacağını ilk olarak Ajansspor okurları ile paylaşmıştı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan sağ beke Roma'dan transfer!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler