Galatasaray sol bek transferinde gözünü Messi'nin arkadaşına dikti

29.01.2024 - 23:46 | Son Güncellenme: 30.01.2024 - 00:05

Transferde sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray'da gündeme Fransız devi Olympic Lyon'un Arjantinli yıldız geldi. İşte detaylar...

Galatasaray sol bek transferinde gözünü Messi'nin arkadaşına dikti

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da ana gündem maddesi transfer. Sarı-Kırmızılılar'ın sol bek transferinde yeni hedefi belli oldu.

Cim Bom'un transferde hedefi Messi'nin arkadaşı

Le Parisien'in haberine göre Galatasaray, Fransa Ligue 1 ekibi Lyon'un kadroda düşünmediği Arjantinli milli sol bek Nicolas Tagliafico'nun peşine düştü.

Galatasaray'ın sol bekte hedefi kupa avcısı

Nicolas Tagliafico; Arjantin Milli Takımı ile Dünya Kupası ve Copa America şampiyonluğu yaşarken, eski kulübü Ajax ile de 3 defa Hollanda Eredivise'de şampiyonluk ipini göğüsledi.

İlgini Çekebilir
İtalyanlar transferi bitirdi! Angelino yarın Roma yolcusu
Habere Git

İlk yarıda 15 maçta forma giydi

31 yaşındaki Nicolas Tagliafico, Ligue 1'in ilk yarısında Olympic Lyon forması ile 15 maçta forma giyerken 1 gol ve 1 asist yaptı.

Galatasaray bir diğer Arjantinli yıldızı da istemişti

Galatasaray'ın geçtiğimiz günlerde Sevilla forması giyen Arjantin Milli Takımı'nın bir diğer sol beki Marcos Acuna'yı transfer etmek istediği iddia edilmişti.

Angelino ile Galatasaray'ın sol tarafında kriz başladı

Galatasaray'da sezon başında Red Bull Leipzig'ten takıma katılan sol bek Angelino, İtalyan ekibi Roma'ya transfer oluyor. Sarı-Kırmızılılar'da Teknik Direktör Okan Buruk'un memnun kalmadığı oyuncu ilk 11'deki yerini kaybetmiş ve o mevkide 5 farklı oyuncu denenmişti.

İlgini Çekebilir
Roma Angelino transferinde sona geldi! İşte Galatasaray'ın son şartı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler