Cikalleshi: Uzun zamandır bu kadar gol yememiştik

18.02.2022 - 22:43 | Son Güncellenme: 18.02.2022 - 22:48

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor, Kasımpaşa maçı 4-4 beraberlikle sona ererken yeşil beyazlı takımdan Cikalleshi ve Amilton maçı değerlendirdi

Cikalleshi: Uzun zamandır bu kadar gol yememiştik

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor, Kasımpaşa maçı 4-4 beraberlikle sona ererken yeşil beyazlı takımdan Cikalleshi ve Amilton maçı değerlendirdi.

Biz uzun süredir bu kadar gol yememiştik

Cikalleshi: "Bu aldığımız sonuçtan kesinlikle mutlu değiliz. Bu maça çıkarken kesinlikle galip gelmek istiyorduk. Çok önceden maçı bitirmemiz gerekiyordu. Maça çok iyi başlamadık. Son dakikada gelen gol 1 puan almamıza yol açtı. Belki izleyiciler için gol düellosu gerçekten güzel olmuş olsa da bizim açımızdan çok eğlenceli olmadı. Biz uzun süredir bu kadar gol yememiştik. İleriki dönemlerde yapmış olduğumuz hataları hocalarımız ile değerlendirip, tekrar yapmak istemiyoruz.

İlgini Çekebilir
4-4'lük maç! Konya'da yok yok
Habere Git

Bu maçı unutmak istiyoruz

Amilton: "Bugün bol gollü bir maç oldu. Maç gitti geldi ve en sonunda mağlup şekilde gidiyorduk. Sonuçta 1 puan aldık. Bu neticede sevinmek zorundayız. Kaybettiğimiz bu puanı telafi etmek istiyoruz. Evimizde oynadık bugün galip gelmek istiyorduk. 1 puan bizi mutlu etmedi. Ama son dakika golü attıktan sonra beraberlikle yetinmek zorundayız ve bu maçı unutmak istiyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler