Çifte olimpiyat şampiyonu bisikletçi Katie Archibald'dan kötü haber!

21.06.2024 - 09:49 | Son Güncellenme: 21.06.2024 - 10:16

Çifte Olimpiyat şampiyonu Katie Archibald'dan bisiklet severlere kötü haber geldi. Archibald, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yer alamayacak. İşte nedeni...

Çifte olimpiyat şampiyonu bisikletçi Katie Archibald'dan kötü haber!

Bisikletçi Katie Archibald, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla kötü haberi verdi. Evindeki merdivenlere takılıp düşen sporcu ayağını kırdı. 

Archibald ameliyat oldu

Instagramda yaptığı paylaşımla evdeyken başına gelenleri anlatan Katie Archibal bahçedeyken merdivenlere takıldığını söyledi. Baldır kemiği ve kaval kemiğini kırdığını belirten bisikletçi kırıkları yüzünden ameliyat olduğunu belirtti.

"Hâlâ bu haberi sindirmeye çalışıyorum"

Instagram'da yaptığı paylaşımda olanların kendisi için zor olduğunu belirten Katie Archibald şunları söyledi: "Hâlâ bu haberi sindirmeye çalışıyorum ama bu haberi söylentilere (seyahat riski gibi) bırakmadan duyurmamın daha iyi olacağını düşündüm. Daha fazla güncellemeyle dönebilirim, sosyallikten biraz uzaklaşabilirim. Şimdilik hoşçakalın."

Archibald, Paris'te olmayacak

Kemik kırılmaları nedeniyle ameliyat geçiren Katie Archibald, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda da yer almayacak. Başarılı bisikletçi daha öncesinde 2016 ve 2020 Olimpiyatları'nda altın madalya kazanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler