Christian Horner ayrılıyor mu? Verstappen duyurdu...

10.03.2024 - 00:08 | Son Güncellenme: 10.03.2024 - 00:19

Formula 1 takımlarından Red Bull'un takım patronu Christian Horner'ın takımdan ayrılacak iddialarına Max Verstappen'in babası Jos Verstappen duyurdu. İşte detaylar.

Christian Horner ayrılıyor mu? Verstappen duyurdu...

AJANSSPOR HABER

Formula 1 takımlarından Red Bull'un takım patronu Christian Horner'ın takımdan ayrılıp ayrılmayacağı ile ilgili sorulara Hollandalı pilot Max Verstappen'in babası Jos Verstappen yanıt verdi. Daily Mail'ın haberine göre 26 yaşındaki pilotun babası, Horner'ın Taylandlı hissedarların desteğine sahip olmasından dolayı sezon sonuna kadar takımda kalacağını açıkladı.

"Takım için iyi olmayacak"

Daily Mail'a yaptığı açıklamada 50 yaşındaki Britanyalı takım patronunun sezon sonuna kadar takımda olacağını söyleyen Jos Verstappen, "Bu konunun üstünün örtülmesi artık zor. Buna karşın Taylandlı sahibinin desteğine sahip ve sezon sonuna kadar takımda kalacak gibi görünüyor. Varlığının kötü etki edeceğini söyledim. Takım için iyi olmayacak" dedi.

Horner'dan dolayı Suudi Arabistan GP'de yer almadı

Genelde Formula 1 padoğunda olan Jos Verstappen, yarış haftasında takım patronu Christian Horner'a sarf ettiği laflardan dolayı Suudi Arabistan'da yer almadı. Sezonun ilk yarışında oğlu Max Verstappen'i destekleyen Jos, bu sefer oğlunu Suudi Arabistan'da yalnız bıraktı.

Horner kadın çalışana tazminat ödedi

Red Bull'un takım patronu Christian Horner, geçtiğimiz aylarda "Bir çalışana uygunsuz davranmak" nedeniyle kendisine açılan soruşturmadan aklandı. RTL'nin haberine göre Horner, kadın çalışana rahatsız edici mesajlarda bulundu. Ayrıca 50 yaşındaki takım patronu aynı habere göre ismi açıklanmayan kadın çalışana 700.000 euro tazminat ödedi. Red Bull ise bu rakamı 1 milyon euro'ya çıkardı.

Gizli mesajlar ifşa edildi

Anonim bir kullanıcı tarafından "Christian Horner kanıtı" isimli bir Google Drive dosyası yüzlerce gazeteciye, takım patronlarına ve motor sporlarının önemli ismlerine gönderildi. Bahreyn'deki 2. antrenman seansı sırasında gerçekleşen bu olaydan sonra o günden bugüne Red Bull ve Christian Horner'dan bir yalanlama gelmedi. 

Senin için hazırladığımız haberler