Christian Eriksen'in transferi için harekete geçildi

25.07.2024 - 18:50 | Son Güncellenme: 25.07.2024 - 19:02

Transfer haberleri: Premier Lig devi Manchester United'ın Danimarkalı futbolcusu Christian Eriksen için transfer girişimleri başladı. İşte detaylar...

Christian Eriksen'in transferi için harekete geçildi

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Yeni sezon öncesi teknik direktör Erik ten Hag'ın direktifleri doğrultusunda kadrosunu güçlendiren Manchester United, Joshua Zirkzee ve Leny Yoro'yu kadrosuna kattı.

ManU'da de Ligt ve Rabiot gündemi

İki yıldıza toplamda 100 milyon Euro'dan fazla bonservis bedeli ödeyen İngilizlerin transferde durmaya niyeti yok. Kırmızı Şeytanlar'ın transfer hedefleri arasında Bayern Münih'ten Matthijs de Ligt ve serbest statüde yer alan Adrien Rabiot yer alıyori

Yıldızlar satış listesinde

Öte yandan Manchester United, yeni transferler için elindeki yıldızları da paraya dönüştürmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda Scott McTominay, Casemiro Harry Maguire ve Christian Eriksen ile yolların ayrılması planlanıyor.

Eriksen hamlesi

İngiliz basınından Team Talk, İngiliz devinde satış listesinde yer alan isimlerden Christian Eriksen için Hollanda ekibi Ajax'ın girişimlerde bulunduğunu kaydetti.

Çıkan haberde Ajax'ın ekonomik zorluklar yaşadığı ve ilk olarak kiralık anlaşmaya sıcak baktığı belirtildi.

Ajax ile 163 maça çıktı

Christian Eriksen, kariyerinde daha önce Ajax'ın formasını giydi. Eriksen, Hollanda deviyle 163 maça çıktı ve 32 gol 65 asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler