Chelsea'nin yeni teknik direktörü Graham Potter'dan Galatasaray yanıtı

14.09.2022 - 17:08 | Son Güncellenme: 14.09.2022 - 17:15

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin yeni teknik direktörü Graham Potter Şampiyonlar Ligi'nde tecrübesiz olduğu sorusuna Galatasaray yanıtını verdi

Chelsea'nin yeni teknik direktörü Graham Potter'dan Galatasaray yanıtı

Dünyanın en çok takip edilen takımlarından biri olan Chelsea'de Thomas Tuchel ile yolların ayrılmasının ardından İngiliz teknik direktör Graham Potter ile sözleşme imzalanmıştı. Potter kariyerinin ilk Şampiyonlar Ligi sınavı için heyecanlı olduğunu söyledi.

Galatasaray örneğini verdi

Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile karşılaşacağı Salzburg maçı öncesinde basın toplantısında soruları yanıtlayan Potter'a Şampiyonlar Ligi tecrübesi olmaması ile ilgili sorular yöneltildi. Bu sorulara İngiliz teknik adam "Avrupa Ligi'nde Östersunds deneyimim oldu. Galatasaray'a karşı başarılı olduk ve grup aşamasını geçtim." dedi.

 

İlgini Çekebilir
Galatasaray taraftarı Konyaspor maçına koştu!
Habere Git

Östersund ile Galatasaray'ı eledi

Östersund'un başında olduğu dönemde UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'nda Galatasaray'ın rakibi olan Potter, İsveç'te oynanan maçta takımının 2-0 kazanmasını sağlamış, Igor Tudor yönetimindeki sarı-kırmızılı takımla oynanan rövanş karşılaşması ise 1-1 bitince Östersund adını Avrupa Ligi'nde gruplara yazdırarak, Potter'ın kariyeri adına önemli bir başarı yakalamıştı.
 
 
 
 
 
 

Senin için hazırladığımız haberler