Romelu Lukaku takas oluyor!

07.07.2024 - 18:18 | Son Güncellenme: 07.07.2024 - 18:31

Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Belçikalı golcüsü Romelu Lukaku hakkındaki kararını verdi. Yıldız isim için takas formülü masaya yatırıldı. İşte detaylar.

Romelu Lukaku takas oluyor!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Bonservisi İngiliz ekibi Chelsea'nin elinde olan Romelu Lukaku, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. İsmi uzun süre Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ile de anılan golcü futbolcu için, Chelsea kararını verdi.

Chelsea'de hedef Victor Osimhen

İngiliz basınından Team Talk'ta yer alan habere göre; Chelsea, Napoli'nin Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen'i transfer etmek istiyor. İtalyan ekibinin bu transfer için oyuncunun serbest kalma bedeli olan 130 milyon Euro'yu talep ettiği ifade edilirken, Chelsea'nin karşı teklifinden de bahsedildi.

Takas teklifi

Haber detayında Chelsea'nin, Osimhen'in transferi için Napoli'ye iki futbolcu göndermeye sıcak baktığı bildirildi. Oyuncuların uzun süredir takımdan ayrılacağı kaydedilen Romelu Lukaku ve 21 yaşındaki genç yetenek Cesare Casadei olacağı belirtildi.

İndirim bekleniyor

Londra temsilcisinin bu teklifle birlikte Victor Osimhen'in 130 milyon Euro'luk bonservis bedelini indirmek istediği aktarıldı. Chelsea, bu iki isimle birlikte 30-35 milyon Euro'luk bir indirim elde edebileceğini düşünüyor.

Osimhen'in Napoli performansı

Victor Osimhen, geçtiğimiz sezon Napoli formasıyla 32 maçta forma giydi. 25 yaşındaki golcü, bu maçlarda 17 kez ağları havalandırırken 4 de asist yapmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler