"Ceza alacak dediğimiz bir kulüp yok"

05.04.2017 - 15:24 | Son Güncellenme: 05.04.2017 - 15:24

AJANSSPOR ÖZEL - UEFA Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Servet Yardımcı, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a özel açıklamlarda bulundu. 

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Servet Yardımcı'nın röportajından satırbaşları şu şekilde:

"Sonuç sürpriz olmadı. Çok emek verdik. Türk futbolu hak ettiği değeri bulmuş oldu. Bu göreve devraldığım için gurur duyuyorum. Türkiye Futbol Federasyonu'nu en iyi şekilde temsil edeceğim. İlk etapta önemli olan Finansal Fair Play kararlarını en iyi şekilde UEFA'ya izah edeceğiz. Kulüplerimizi mağdur etmeyeceğiz. Kulüplerimizin ceza almaması UEFA adına da önemli. Şu anda ceza alacak dediğimiz bir kulüp yok. UEFA bize hassas ve şeffaf davranıyor. Dursun Özbek almış olduğu tebbirleri UEFA'ya iletti. UEFA elinden geleni yapacak. Federasyonumdaki görevim devam edecek. Ülkemiz için helal olsun. Yoğun bir dönem bizi bekliyor. Bu bayrak yarışı. Devraldık, en iyisi için çalışacağız. Bugün göreve başlayacağız.

Şu anda Federasyon başkanlığı gibi bir beklentim yok. Önemli görevlerde bizim olmamız çok önemli. Elimden gelen her şeyi yapacağım. Beşiktaş'a başarılar diliyorum. Final neden olmasın"

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Senin için hazırladığımız haberler