Çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu

24.01.2020 - 17:55 | Son Güncellenme: 24.01.2020 - 15:03

Çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final kura çekimi, bugün saat 15.00'te TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda TFF Yönetim ve İcra Kurulu Ali Düşmez başkanlığında yapıldı.

 

Ziraat Türkiye Kupası'nda final maçı ne zaman?

Son 16 Turu'ndan sonra Çeyrek ve Yarı Final karşılaşmalarıyla devam edecek Ziraat Türkiye Kupası'nda final, 21 Mayıs 2020'de oynanacak.

Seri başı olan ve olmayan takımlar

SERİ BAŞI TAKIMLAR: Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Antalyaspor

SERİ BAŞI OLMAYAN TAKIMLAR: Aytemiz Alanyaspor, Sivasspor, BB Erzurumspor, Kırklarelispor

İşte kupada çeyrek final eşleşmeleri

Trabzonspor - Erzurumspor

Kırklarelispor - Fenerbahçe

Aytemiz Alanyaspor - Galatasaray

Antalyaspor - Sivasspor

Yarı final eşleşmeleri

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final eşleşmeleri belli oldu.

Eşleşmeler şu şekilde:

Trabzonspor - Erzurumsppor / Kırklarelispor - Fenerbahçe

Antalyaspor - Sivasspor / Alanyaspor - Galatasaray

TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez kura çekiminin ardından, "Seyrettiğimiz heyecanlı maçların tekrarını bekliyorum. Fair-Play çerçevesinde güzel maçlar izleyelim diyorum. Bütün camialara şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Çeyrek final ve yarı final maçları ne zaman oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası'nda Çeyrek Final maçları 4-5-6 Şubat ve 11-12-13 Şubat tarihlerinde, Yarı Final maçları ise 3-4-5 Mart ve 21-22-23 Nisan tarihlerinde oynanacak.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu:

"Burada Türkiye'nin en büyük takımlarından biriyle oynayacağız. Yılda 4 kez Galatasaray gibi büyük bir takımla oynamış olacağız. Bu da bizim için önemli. İnşallah hayırlısı olur. Galip gelen takım herkes de tebrik eder. İyi maçlar olacak. Galatasaray'la önümüzde bir lig maçı da var. İki takım için de hayırlı olsun.

 

Galatasaray Futbol A Takım Direktörü Şükrü Hanedar:

"Kupayı en son kazanan ve en çok kazanan takımız. Her rakibimize saygımız var. Hak eden kazansın." 

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can:

"Şehrimize hayırlı olmasını umuyorum. Fenerbahçe büyük bir camia. Trakya'ya Beşiktaş'ı getirmiştik. Şehrimiz için Fenerbahçe'yle eşleşmek önemli. Fenerbahçe büyük bir camia. Biz futbolu güzelleştireceğiz. Şehre Fenerbahçe gibi bir takımı getirmenin gururunu yaşayacağız. Kale arkalarına portatif tribün yapmak istiyoruz. Bunu karnaval havasına çevirmek istiyoruz. Sonuç bizim için önemli değil."

Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı:

"Kırklarelispor çeyrek finale kadar geldi. Bu çok büyük bir başarı. Kendilerini tebrik ediyorum. Biz zorlu haftalara girdik. Hedefimiz 2 kupayı da kazanabilmek. Trakya'daki taraftarlarımızla da buluşacağız. Trakya'da çok sayıda taraftarımız var. Başarılar diliyorum."

Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş:

"Ziraat Türkiye Kupası kuraları, Türk futboluna ve takımlara hayırlı olsun. Beşiktaş'ı elememiz sürpriz değildi. Geçen sene Beşiktaş'la başa baş mücadele vermiştik. 2 tane keyifli maç oynadık. Her iki maçta da rakibimize 3 tane gol atarak yendik. Beşiktaş'a ligde başarılar diliyoruz. Trabzonspor'la eşleştiğimiz için mutluyuz. İnşallah Trabzonspor şehrimize en güzel şekilde ağırlayacağız. Bir önceki turda olduğu gibi inşallah çok keyifli maçlar oynarız. İlk kez çeyrek finale yükseldik. İnşallah turu biz atlarız. İki takıma da başarılar diliyorum."

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Güven:

"Bundan sonraki bütün maçlar çetin geçecek. Sadece futbolun konuşulduğu maçlar olmasını diliyorum. Biz bütün maçlara galibiyet için çıkıyoruz. Potansiyeli yüksek kadromuz var. İyi sonuçlar almak istiyoruz."

 

Senin için hazırladığımız haberler