Cenk Tosun'un Beşiktaş'tan istediği ücret belli oldu

01.06.2024 - 10:57 | Son Güncellenme: 01.06.2024 - 11:01

Süper Lig devi Beşiktaş'ta sözleşmesi sona eren golcü oyuncu Cenk Tosun'un siyah-beyazlı ekipten istediği maaş talebi belli oldu. İşte istediği ücret...

Cenk Tosun'un Beşiktaş'tan istediği ücret belli oldu

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş’ta sözleşmesi sona eren ve Avrupa Şampiyonası için A Milli Takımı’na giden Cenk Tosun, Kartal ile görüşmeyi milli takımdan sonrasına bıraktı. Golcü oyuncunun isteyeceği maaş detayları da belli oldu.

Beşiktaş henüz görüşmedi

Fanatik'te yer alan habere göre; Avrupa Şampiyonası finalleri için A Milli Takımı kadrosunda bulunan Cenk Tosun’un buradan gelecek olmasını bekleyecek olan siyah-beyazlılar, şu anda golcü futbolcu için bir çalışma içerisine girmedi.

Babası görüşmelerde

Cenk Tosun'un transferiyle ilgilenen babası Şenol Tosun’un talip olan kulüplerle bir dizi görüşmelerde bulunduğu da iddia edildi.

Milli takımı bekliyor

Beşiktaş’tan ayrılmayı düşünmeyen Cenk Tosun ise, nihai kadroya seçilirse Euro 2024 sonrasında, elenirse de, ay-yıldıza veda ettikten sonra siyah-beyazlı yönetimle görüşeceği ifade edildi.

Salih Uçan'ı bekliyor

Geçen sezon Salih ile birlikte 10 milyon lira yıllık ücrete oynayan Cenk’in, yine takım arkadaşının alacağı ücreti bekleyecek. Tosun, Uçan'ın maaşına göre talepte bulanacağı iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler