Ankaragücü Maçından Sonra Taraftarın Tekme Attığı Beşiktaşlı Cenk Tosun'dan Açıklama

05.09.2022 - 01:11 | Son Güncellenme: 05.09.2022 - 01:40

Süper Lig'de 3-2 kazanlan MKE Ankaragücü maçından sonra taraftarın sahaya girerek tekme attığı Cenk Tosun, açıklama yaptı. Cenk, "Salih'in futbol hayatı bitecekti" dedi.

Ankaragücü Maçından Sonra Taraftarın Tekme Attığı Beşiktaşlı Cenk Tosun'dan Açıklama

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında MKE Ankaragücü ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. 3-2 Beşiktaş galibiyeti ile tamamlanan zorlu mücadelede bitiş düdüğünün hemen ardından olaylar yaşandı. Bir Ankaragücü taraftarı, maç sonunda orta yuvarlağa kadar gelerek, Beşiktaşlı futbolculara tekme attı. Tekmenin isabet ettiği oyunculardan Cenk Tosun açıklamalarda bulundu.

"O adımı atmasam Salih'in futbol hayatı bitecek"

Milli golcü, "Maçı kazanırsın, kaybedersin hiç önemli değil. Biz bugün çok önemli bir 3 puan aldık ama yaşanmaması gereken bir olay yaşandı. Şansına bir adım attım. Belki o adımı atmasam Salih'in beline o tekme gelecek ve Salih'in futbol hayatı bitecek. Josef'in kartını hiç anlamadım. O kadar polis ve güvenlik var. Nasıl oluyor da taraftarlar dibimize kadar gelip uçan tekmeyle müdahale edebiliyor?" dedi.

"Bize vursunlar biz öyle bekleyelim öyle mi?"

Josef'in kırmızı kartına da sitem eden Cenk Tosun, "Nasıl olacak bu işler? Bize vursunlar biz öyle bekleyelim öyle mi? Biz kendimizi korumayacak mıyız? Koruyunca kırmızı kart. Josef bugün saçma sapan bir kart gördü. En iyi oyuncularımızdan biri şimdi böyle bir taraftar yüzünden 3-4 maç bizimle olamayacak" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler