Keçiörengücü Sportif Direktörü Cenk Özcan'dan Transfer Açıklaması

31.07.2023 - 13:43 | Son Güncellenme: 31.07.2023 - 13:57

TFF 1. Lig ekiplerinden Keçiörengücü'nün Sportif Direktörü Cenk Özcan, takımın gelecek planları hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Özcan'ın açıklamaları ve detaylar...

Keçiörengücü Sportif Direktörü Cenk Özcan'dan Transfer Açıklaması

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

Keçiörengücü Sportif Direktörü Cenk Özcan’dan Ajansspor’a özel açıklamalar geldi. İşte o açıklamaların detayları...

''Takımı bize devir ettiler''

Takımı komple devir aldıklarını söyleyen Özcan, ''Sayın yöneticimiz İskender Özbalta ve sayın başkanımız Sedat Tahiroğlu, Ankara’ya davetleri ve çeşitli görüşmeler neticesinde takımımızın futbol yönetimini tamamen bize devir ettiler. 29 yıldır futbol içinde bir futbol adamı olarak kendilerine teşekkür ediyorum.'' dedi.

''FIFA ve UEFA dosyamız yoktur''

FIFA ve UEFA tek dosyaları olmayan kulüp olduklarını söyleyen Özcan, ''Hedefimiz ekonomik anlamda bir kulüp kurup, oyuncularımızı Türk Futbolumuza kazandırmaktır. Bizim mutlaka oyuncu satmamız gerekmektedir. Ama ayrıca yetiştirkende yarışma içinde olmak istiyoruz. 5 yıl içinde Avrupa Kupalarında ülkemizi temsil etmek gibi bir hayalimiz ve hedefimiz var. FIFA ve UEFA’da tek bir dosyası olmayan yegane kulüplerden bir tanesiyiz.'' dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe isterken Galatasaray teklif sundu!
Habere Git

''Barış Alper gibi isimler yetişecek''

Yıldız oyuncular yetiştirmeye devam edeceklerini söyleyen Özcan, ''Keçiörengücü kulübümüz başkanı Sedat Tahiroğlu, bilimsel anlamanda ciddi yatırımları olan bir kişi. Antreman tesislerine yapılanlar bunun en büyük göstergesi. Ayrıca üniversiteler ile birlikte çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. Barış Alper Yılmaz, Samet Akaydın ve Ibrahim Olowoyin yapılan çalışmaların en önemli meyvesidir. '' dedi.

Yıllar önce Galatasaray alt yapısındaki öğrencilerimizi iyi yerlerde görmek insanı çok mutlu kılıyor. Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan ve yardımcısı Uğur Uçar’ı 1999’dan beri tanıyorum. 

''5 ayrı ülkede çalıştım''

Türkiye dışında başka ülkelerde de çalıştığını söyleyen Özcan, ''5 ayrı ülkede çalıştım ve bu bana gerçekten çok önemli değerli kattı. Ülkemizde ise alt yapılarda başarılar kazandım, milli takımlarda görev aldım, üst yapılarda çok değerli hocalar ile çalıştım ve çok şeyler öğrendim. Yurt dışında CV’me baktıklarında hemen etkileniyorlar, başlamak için arıyorlar çünkü CV orada önemli, burada ise pek önemli değil. Estonya’da Trans Navara’da çok başarılı bir dönem geçirmişken, Yılmaz Vural hocamızın bir telefonu ile her şeyi bırakıp gelmiştim. Benim için çok özel bir insandır.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler